Zari
ohodnotit

Kdyby zdi mohly mluvit [TV film]

If These Walls Could Talk

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
97 minut
„Intimní příběhy tří žen, které okolnosti donutily učinit jedno z nejtěžších životních rozhodnutí. I když se nikdy nesetkaly, jejich tajemství chrání stěny stejného domu...“

Komentáře k filmu Kdyby zdi mohly mluvit

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2009
"Trilogie HBO o   lesbických vztazích v   různých letech 20.   století..." ?!? Musím   říct, že s tímto   souhrnným označením pro 3   filmy nemůžu souhlasit,   protože v prvním dílu   skutečně nenajdete žádnou   erotiku a lesbické vztahy   jakbysmet. Je to drama jak   vyšité a týká se různých   pohledů na potraty - 3   příběhy, 3 pohledy, abych   byla přesná. Každý   příběh, se kterým nás   film seznámí, nás chtě   nechtě potrápí svou   naléhavostí sdělení. Je   jen na nás, zda je   vyslyšíme a zapojíme   mozkové buňky k většímu   uvažování.Co lze o Kdyby   zdi mohly mluvit I dále   říct? Rozhodně to, že   slabší povahy nebo   ortodoxní věřící by se mu   měli vyhnout obloukem. Je to   provokativní, šokující,   pro někoho možná až   nestravitelné. Avšak naše   společnost (česká) je   skutečně benevolentní,   takže si nad fanatismem   Amíků můžeme jen ťukat na   čelo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vítejte v džungli (The Rundown)

Vítejte v džungli
The Rundown

John Garfield

Garfield John

Naposled navštívené:
Vítejte v džungli (The Rundown)

Vítejte v džungli
The Rundown

John Garfield

Garfield John