reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdyby zdi mohly mluvit [TV film]

If These Walls Could Talk

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
97 minut
„Intimní příběhy tří žen, které okolnosti donutily učinit jedno z nejtěžších životních rozhodnutí. I když se nikdy nesetkaly, jejich tajemství chrání stěny stejného domu...“

Celkové hodnocení filmu Kdyby zdi mohly mluvit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2009
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2011
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2005
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.9.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2012
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2004
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2010
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36852minih36852Pád do nemilosti (1990) [TV film] 
Fall from Grace n
minih27762minih27762Vzpoura (1999) 
Mutiny n
minih12652minih12652Mladý Törless (1966) 
Junge Törless, Der n
minih4193minih4193Černá duha (1989) 
Black Rainbow n
minih25227minih25227Zbohom, sladké driemoty (1983) 
n
minih61406minih61406Víla Zuběnka (2010) 
Tooth Fairy n
minih20186minih20186Šílená jízda (1999) 
Drive Me Crazy n
minih35815minih35815Pevnost Alamo (2004) 
The Alamo n
minih29647minih29647Neříkej ani slovo (2001) 
Don't Say a Word n
minih36525minih36525Chlapská dovolenka (1988) [TV film] 
Chlapská dovolenka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 %
8   - Erkul
5   - curil
7   - Veronika42
7   - Serpentina
8   - lucymat
8   - payo1555
8   - catamount
1   - Pixel116
8   - rockwoman
8   - yoogurt
10 - verkn
8   - Myšák
10 - BlueBull
8   - Berny.GB

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:00 - 20:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

20:00 - 20:55

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

18 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.553/0.53