Zari
ohodnotit

Kdo si vezme Barryho?

Someone Marry Barry

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
83 minut

Komentáře k filmu Kdo si vezme Barryho?

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.4.2015
Kdo si vezme Barryho?
Dobrá komedie, která mě   díky několika povedeným   hláškám a komickýcm   situacím dokázala rozesmát.   Osobně nejsem jeden z těch   puritánů, kterým by vadila   trošku ostřejší mluva a   všemožné sprosťárny,   takže mi tento místy   buranský a úchylný humor   docela sednul. S tak nechutnou   ženskou, jako byla Barryho   nová přítlekyně, se   doufám nikdy nestřetnu   (pokud vůbec taková baba   někde existuje). Nicméně   mě film nepotěšil svým   závěrem, kde se až   přehnaně moralizuje.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2014
Ve filmu se to jenom hemží   slovními vulgarismy, snad   ještě více než v   podobných typech amerických   komedií. Ale na to jsem si   už zvykl a tak jsem se   dokázal i několikrát   zasmát. Kdo je dobrý, tak   Lucy Punch v roli Barryho   nové přítelkyně. To je   tedy dílo. Celkově je film   průměr a u mě zapadne do   kategorie viděno, možná po   letech ještě jednou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mati Klooren

Klooren Mati

Quinton Chong

Chong Quinton

Naposled navštívené:
Mati Klooren

Klooren Mati

Quinton Chong

Chong Quinton