';
ohodnotit

Kdo je Harry Crumb?

Who´s Harry Crumb

Další název:
Tlsťoch Harry zasahuje (SK)
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Kdo je Harry Crumb?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2022
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.9.2021
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2013
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2012
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96474minih96474Giovannona coscialunga, disonorata con onore (1973) 
Giovannona coscialunga, disonorata con onore n
minih21202minih21202Totální okno (1994) 
Clean Slate n
minih7962minih7962Grand Prix (1966) 
Grand Prix n
minih28388minih28388Všechny moje lásky (2000) 
High Fidelity n
minih175889minih175889Tři perfektní dcery (2020) 
È per il tuo bene n
minih159484minih159484Pouštní květ (2018) 
Il mio Nome è Thomas n
minih55850minih55850Důvod k zabití (1992) 
Fatal Instinct n
minih35206minih35206Lišák (1988) 
Il volpone n
minih48342minih48342Má mě rád, nemá mě rád (1956) 
En effeuillant la marguerite n
minih13810minih13810Něco je ve vzduchu (1980) 
Něco je ve vzduchu n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 % (8)
8   - klasifikát
7   - curil
6   - catamount
4   - cerfik
6   - R.RICKIE
9   - oulisna
8   - Stallone56
5   - Jarda30

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:35 - 05:00

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Střihač vlny na lyžích

04:25 - 04:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:30 - 04:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:25 - 04:59

29 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 184314
Osobností: 689184
Fotografií: 739084
Plakátů: 357169
Obsahů a biografií: 169839

Poslední komentáře

Okamžitá spravedlnost (1986)

Okamžitá spravedlnost
Nostalgická akční   videojízda, kde si mstitele   zahrál Michael Paré. Ten se   sice nikdy hvězdou nestal,   ale za pozornost stojí.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

V pasti (2016) [TV seriál]

Klasický Netflix

V pasti
Z hlediska žánru se jedná o   průměrnou kriminálku,   která nijak zvlášť   nenadchla. Sem tam je to   napínavé, hraje tam hezká   hudba a je více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Indian Horse (2017)

Indian Horse
Literární předlohu bohužel   neznám, ale musím říct,   že film se mi moc líbil.   Není to sice vůbec veselá a   optimistická podívaná, o to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Legendy zítřka (2016) [TV seriál...

Hodnocení po první řadě

Legendy zítřka
Zatím se mi to opravdu   líbí. Každý díl byl   něčím zajímavý, někdy v   minulosti, jindy v   budoucnosti. Uvidím, jestli   mě to přestane v více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Žert (1968)

Žert
Celkem zajímavý snímek, na   tu dobu i dost odvážný.   Somr mi na roli v některých   okamžicích perfektně   seděl, ale bohužel seladona   jsem mu nevěřil...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení