reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdo je Harry Crumb?

Who´s Harry Crumb

Další název:
Tlsťoch Harry zasahuje (SK)
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Kdo je Harry Crumb?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2013
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2012
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24778minih24778Uzavřený okruh (1989) 
n
minih16645minih16645Poslední výzva (1991) 
Last Call n
minih46488minih46488Informátoři (2009) 
The Informers n
minih9383minih9383Japonská mafie (1974) 
The Yakuza n
minih5455minih5455Čekání na Patrika (1988) 
n
minih122297minih122297Volá ti Gradiva (2006) 
Gradiva (C'est Gradiva qui vous appelle) n
minih51588minih51588Detektivní příběh (1951) 
Detective Story n
minih125623minih125623Na houby (2011) [TV pořad] 
Na houby n
minih47148minih47148Kopačky (2008) 
Forgetting Sarah Marshall n
minih44831minih44831Delta fór (2007) 
Delta Farce n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - curil
6   - catamount
6   - R.RICKIE
9   - oulisna
8   - Stallone56
5   - Jarda30

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

57 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.523/0.502