ohodnotit

Kapitán Horatio Hornblower

Captain Horatio Hornblower, Adventure

Další název:
Des Königs Admiral
Rok:
1951
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Kapitán Horatio Hornblower

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
jborak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.12.2010
Cleary18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15926minih15926Plavení hříbat (1975) 
Plavení hříbat n
minih49074minih49074Posedlá (2009) 
Obsessed n
minih21819minih21819Útěk z L.A. (1996) 
Escape from L.A. n
minih19744minih19744Strakonický dudák (1955) 
n
minih37509minih37509Nepohodlný (2005) 
The Constant Gardener n
minih18774minih18774Dáma v zeleném (1945) 
The Woman in Green n
minih28542minih28542Gloria (1999/1) 
Gloria n
minih49545minih49545Vicky Cristina Barcelona (2008) 
Vicky Cristina Barcelona n
minih23700minih23700Zběsilost v srdci (1990) 
Wild at Heart n
minih7108minih7108Dva z onoho světa (1962) 
Dva z onoho světa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.6 % (7)
9   - clara.bow
8   - Frolíček
9   - pataamat
9   - Johnny1
7   - Janinka73
10 - jborak
10 - Cleary18

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

34 minut již uběhlo
121 minut zbývá do konce

ČT2 - Vozíček na cestě vzhůru

02:30 - 02:55

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

02:15 - 02:55

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:20 - 03:15

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.143/0.112