reklama
 
ohodnotit

Kapitán Horatio Hornblower

Captain Horatio Hornblower, Adventure

Další název:
Des Königs Admiral
Rok:
1951
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Kapitán Horatio Hornblower

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
jborak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.12.2010
Cleary18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23915minih23915Zlo pod sluncem (1981) 
Evil Under the Sun n
minih56434minih56434Doktor Schlüter (1965) [TV minisérie] 
Dr. Schlüter n
minih5211minih5211Stalo se (2008) 
The Happening n
minih13744minih13744Nebezpečná rychlost (1994) 
Speed n
minih38403minih38403Smím prosit? (2004) 
Shall We Dance? n
minih44523minih44523Chléb, láska a žárlivost (1954) 
Pane, amore e gelosia n
minih27113minih27113Odplata (1999) 
Payback n
minih10250minih10250Klapzubova jedenáctka (1938) 
Klapzubova jedenáctka n
minih36984minih36984Hezká holka jako já (1972) 
Une belle fille comme moi n
minih39792minih39792Rafťáci (2006) 
Rafťáci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.6 % (7)
9   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Frolíček
9   - Johnny1
7   - Janinka73
10 - jborak
10 - Cleary18
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150714
Osobností: 634136
Fotografií: 574743
Plakátů: 273091
Obsahů a biografií: 138450

Poslední komentáře

Uličnictví pana Čabouna (1981) [...

Uličnictví pana Čabouna
Krátká povídka staršího   data. Nic moc. Smíchy na zem   padat nebudete. Nebýt pana   Lipského, šlo by to do   kopru.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Nezvaní hosté (2011)

Nezvaní hosté
V té závěrečné motanici a   vysvětlovačce jsem se dost   ztratil, protože jsem   nedával moc pozor. Dost jsem   se totiž nudil. Ale přesto   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Ani mi tak nevadí, že je   pohádka debilní v ději.   Vzdělaný mladík se ani   nesnaží pomoci svému   tupému bratranci. Ale i   později se více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Skvělý vizuál i herci.   Velmi dobrý snímek, jenže   ke konci už to bylo silně   překombinované a zdálo se   mně, jako by to ztrácelo   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Všetečkovi (2015) [TV seriál]

Všetečkovi
Všetečkovi je veselá   rodinka, která poznává   svět.

Pojďte s námi   poznávat svět. Animovaný   seriál pro   nejmenší.(Česká   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.194/0.137