Zari
ohodnotit

K.O.

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Rub a líc slávy ringu“

Obsah filmu K.O.

 
Tato maďarská komedie se odehrává ve sportovním prostředí, a to prostředí boxerského ringu. V něm se řadu let setkávají dva špičkoví sportovci Vörös a Csungi. V soukromí jsou blízkými přáteli. Vörös je hvězda ringu, která má za sebou i olympijské vítězství. Vítězí i na domácí půdě. Csunga je stále druhý. Toto předurčení vítěze a poraženého poznamenává i soukromí obou hrdinů.

Po letech se oba přátelé setkávají na mistrovství Maďarska. Csungi spolu s trenérem vypracoval novou taktiku a je nepochybně jedním z adeptů na mistrovský titul. V rozhodujícím zápase nastupuje proti svému příteli. Bojuje podle taktiky dohodnuté se svým trenérem a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
maďarská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu K.O. >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2012
Pro fanouška sportovních filmů i ještě dnes   zajímavý film. Neustálé soupeření dvou   věčných soupeřů, z nichž je pouze jeden   vyvolený reprezentovat na těch největších   akcích, provází celý film. Já mám box rád a   tak je film pro mě i po letech, kdy jsem ho   viděl poprvé, zábavný. Jeden z hlavních   představitelů Jácint Juhász byl kdysi u nás   velmi populární díky účinkování ve   slovenském televizním seriálu Vivat Beňovský.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
K.O. (1978)K.O. (1978)K.O. (1978)K.O. (1978)
Reklama