Zari
ohodnotit

Jungle Erotic

Další název:
Africa Erotica; African Thrills; Karen, the Lovemaker; Africa Erotica: A Happening in Africa
Rok:
1970
Délka:
90 minut

Obsah filmu Jungle Erotic

 
Mladá Američanka Karen se seznámí v Africe s módním fotografem Robertem, který se specializuje na focení aktů. Spolu se vydávají do savany a džungle hledat vhodné lokace. Při cestě zažívají několik dobrodružství s divokou zvířenou i domorodci.

Karen je při koupání okradena šimpanzem o šaty a při získávání oděvu zpět spadne ze stromu a zraní se. Od obtěžování opicí a posléze napadení hadem škrtičem ji na poslední chvíli zachrání Robert. Karen útok opice evokuje vzpomínky na znásilnění, kterému byla vystavena v mládí. Večer Robert v táboře vzpomíná na milostný románek s asijskou dívkou prožitý před lety v blíže neurčené asijské zemi....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.3.2020
Příběh je jakýmsi slepencem dobrodružného   filmu, dokumentu z afrického safari a erotického   žánru. Mnoho děje nenabízí, pojíždění   obojživelným autem nesympatického fotografa   Roberta a dramatickou vložku přináší snad jen   napadení Karen opičákem a hadem. Součástí   jsou i flashbacky na minulé události ze života   obou hlavních hrdinů. To ještě zvyšuje dojem,   že jde o mišmaš bez uceleného příběhu.   Chvílemi vzniká dojem, že koukáte na kanál   National Geographic a hned na film z dílny Jesse   Franca. Tak se střídají záběry typických   afrických zvířat s nahými domorodci s jejich   milostnými hrátkami. Představitelka Karen   Carrie Rochelle snad už ani jiný film   nenatočila, na rozdíl od Brigitte Lahaie, která   se ve filmu mihne v tmavovlasé verzi při jakési   swingers party.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
foto: Eastman Color -  International Films, Paris Interproductions (PIP), Titanus Films
Reklama