Zari
ohodnotit

Jsou určité hranice [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
87 minut
„Příběh ženy, která se dopustila omylu, jehož následky je nucena nést celý život.“

Obsah filmu Jsou určité hranice

 
Příběh ženy, která se dopustila omylu, jehož následky je nucena nést prakticky celý život. Děj se vrací do 60. let 20. století. Účetní Vlasta Beková je nečekaně zatčena. Vyšetřovatel jí sdělí obvinění z kolaborace za okupace. Její tehdejší milenec Tony byl totiž pracovníkem gestapa. Rozrušená žena se brání, že o tom nic nevěděla. Až doposud se domnívala, že Tony byl odbojář a zahynul v roce 1945 při partyzánské akci. Nyní se Vlasta dozvídá, že Tony nechal partyzánskou jednotku zlikvidovat. Je konfrontována se zatčeným Tonym, který tvrdí, že byla vědomou spolupracovnicí gestapa, což ona popírá. Nakonec je propuštěna pro nedostatek důkazů....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV inscenace]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jsou určité hranice >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Televizní iscenace, kde zcela vážnou roli   vytvořila Daniela Kolářová. V poměrně   jednoduchých kulisách (domov, vyšetřovna,   vězeňská cela) se odehrává příběh ženy,   kterou minulost zastihne uprostřed běžných   rodinných starostí. Jako jsou třeba hádky již   dospělých dětí, sourozenců.
Za války (v   době před dvaceti lety) byl její muž   (Vladimír Brabec) zatčen a jejím milencem byl   člověk úzce spolupracující s gestapem (zde   má Jandák další zápornou roli gestapáka). O   jeho pravém pracovním zařazení však neměla   sebemenší tušení. Ono je to jedno. Ovšem po   válce a po těch mnoha letech se vždy najde   spousta chytrolínů, kteří právě mají odvahu   a chtějí trestat.
Dcera Marie, mezitím, co je   matka v zajišťovací vazbě, porodí vnučku.   Matčino obvinění vede k rozpadu, nebo ke   zhoršení rodinných vztahů. Ušpinit někoho je   snadné. Zbavit se špíny někdy nejde.  
Sledovat tuto televizní hru doporučuji spíše   jen ze zajímavosti.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama