ohodnotit

Jsme jenom lidi

Being Human

Rok:
1994
Délka:
122 minut
„V pěti historicky různých dobách hledá muž své místo ve světě...“

Celkové hodnocení filmu Jsme jenom lidi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.10.2016
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2006
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
milda.sleha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2007
kroupyc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32639minih32639Pusa (1999) 
La Buche n
minih42863minih42863Ichi the Killer (2001) 
Koroshiya Ichi n
minih24961minih24961Lepší už to nebude (1997) 
As Good as It Gets n
minih19372minih19372Soudce a jeho kat (1974) 
Der Richter und sein Henker n
minih61850minih61850Larry – inspektor hygienické stanice (2006) 
Larry the Cable Guy: Health Inspector n
minih145762minih145762SMS pro tebe (2016) 
SMS für Dich n
minih29725minih29725Král tančí (2000) 
Le roi danse n
minih59385minih59385The Dukes (2007) 
The Dukes n
minih50239minih50239Smrt má svůj styl (2008) 
Fashion Victim n
minih31853minih31853Klub Cheyennů (1970) 
The Cheyenne Social Club n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (9)
7   - curil
8   - catamount
4   - Petak69
4   - MysteryIll
5   - POMAJZ
8   - sluníčko
8   - yoogurt
7   - milda.sleh
4   - kroupyc

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

09:45 - 10:35

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Pompeje: Tajemství zkamenělých...

09:55 - 10:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

33 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:45 - 10:35

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279973
Obsahů a biografií: 141637

Poslední komentáře

Salt (2010)

Salt
Dobrý akční film. Hned od   počátku to má švih a spád   a Angelina předvádí   skvělé kousky. Naškodu je   scénář je trochu   jednoduchý, ale milovníkům   akčních filmů se to musí   líbit.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.277/0.246