reklama
 
ohodnotit

Jsme jenom lidi

Being Human

Rok:
1994
Délka:
122 minut
„V pěti historicky různých dobách hledá muž své místo ve světě...“

Celkové hodnocení filmu Jsme jenom lidi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.10.2016
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2006
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
milda.sleha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2007
kroupyc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4780minih4780Buldoci a třešně (1981) 
Buldoci a třešně n
minih55540minih55540Phffft (1954) 
Phffft n
minih40115minih40115Perfektní manžel (2004) [TV film] 
The Perfect Husband n
minih48556minih48556Válka nevěst (2009) 
Bride Wars n
minih12998minih12998Mrtvý nebo živý (1988) [TV film] 
The Tracker n
minih118660minih118660Ztracený domov (2004) 
Some things that stay n
minih22565minih22565Vítěz (1996) 
The Winner n
minih65076minih65076Strom pohádek: O bílé laňce (1987) [TV inscenace] 
Strom pohádek: O bílé laňce n
minih150914minih150914Správná holka (2015) [TV film] 
The Right Girl n
minih87957minih87957Emma a šest teček (2011) 
Seis puntos sobre Emma n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (9)
7   - curil
8   - catamount
4   - Petak69
4   - MysteryIll
5   - POMAJZ
8   - sluníčko
8   - yoogurt
7   - milda.sleh
4   - kroupyc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.247/0.206