Zari
ohodnotit

Jmenuji se Bruce

My Name Is Bruce

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
86 minut
„Víte, co je největší nevýhodou točení laciných hororových béček? Třeba to, že se jejich příběhy mohou až příliš snadno stát příběhem vaším. Bruce Campbell, legenda z The Evil Dead, to nyní zakusí na vlastní kůži.“

Komentáře k filmu Jmenuji se Bruce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.8.2017
Snímek vyznívá jako souhrn   osobních zkušeností   samotného Bruce Campbella,   jehož atmosféra se nese na   stejné vlně jako jeho   nejznámější filmové   počiny. Vlastně tu paroduje   sám sebe, i když takovým   způsobem, že si divák není   zcela jist, kde parodie   ještě je a kde se už jedná   o běžný komediální horor.   Městečko začne ohrožovat   čínský démon a herec s   vervou sobě vlastní se   pustí do boje. To už není   filmový příběh. To už je   zkutečnost. Ale celkově je   to taková šaškárna jako   třeba ‘Lesní duch’.   Kulisy a speciální efekty   jsou zcela stejné. Bruce   Campbell hrdina nejen na   filmovém plátně, ale i ve   skutečném životě.   Zábavný film, který se do   noty netrefí jen tak   každému.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2009
Nie-takto to nepojde.
Filmova sebaironia B-ckovych   hercov je v poslednej dobe   popularna /napr.film JCVD/.O   nieco podobne sa snazi aj   Bruce Campbell,ale tento pokus   mu velmi nevysiel.Tento film   postrada zmysel,prelinanie   reality a fikcie bolo az   prilis umele,scenar a rezia su   zamerne B-ckove,ale o to   vlastne slo.Najviac zamrzi   minimum komedialnych   prvkov,ktore boli skor trapne   ako vtipne.Jedinym a   podstatnym plusom je objavenie   buducej filmovej sexbomby   Grace Thorsen.Je len otazkou   casu,kedy prednosti tejto   plnokrvnej klisnicky zaziaria   naplno : ) .Film doporucujem   len kvoli nej a neviem ci Vam   to bude stacit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:05 - 17:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství Johanky z Arku

16:55 - 17:55

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Počasí

16:57 - 17:00

1 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

18 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Reklama