reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

...a kdo je dokonalý?

Další název:
Jiří Krampol ...a kdo je dokonalý
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
70 minut
„Jiří Krampol se svými hosty v zábavné talk show ...“

Celkové hodnocení filmu ...a kdo je dokonalý?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.6.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.5.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2006
Lpcko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2014
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8190minih8190Herkules a Xena: Bitva o Olymp (1998) [Video] 
Hercules and Xena - The Animated Movie: The Battle for Mount Olympus n
minih36286minih36286Královská hra (1980) [TV hra] 
Královská hra n
minih50345minih50345Noční show Davida Lettermana (1993) [TV pořad] 
Late Show with David Letterman n
minih7834minih7834Gangsteři (1991) 
Mobsters n
minih17276minih17276Přepadení ve vzduchu (1992) 
Passenger 57 n
minih39229minih39229Princové jsou na draka (1980) [TV inscenace] 
Princové jsou na draka n
minih5739minih5739Ďábel v modrém (1995) 
Devil In A Blue Dress n
minih32722minih32722Pán prstenů: Dvě věže (2002) 
The Lord of the Rings: The Two Towers n
minih21169minih21169Tom Jones (1963) 
Tom Jones n
minih8239minih8239Highlander III (1994) 
Highlander III - The Final Dimension n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
7   - jarda53
9   - ajaajena
7   - R.RICKIE
1   - limjoe
9   - sluníčko
10 - Lpcko
8   - Tominko
8   - renata.kam
9   - banik
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140628
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129661

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Noční můra v Elm Street 4: Vládc...

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Čtvrtý snímek o vrahovi ve   snu už kýpí podivností a   nesystémovostí děje. Ten je   hodně zkratkovitý,   zmatečný a ztrácí na   logice. To více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.385/0.364