reklama
 
ohodnotit

Jindřich IV. [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
109 minut
„Inscenace podle hry Luigi Pirandela“

Celkové hodnocení filmu Jindřich IV.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.10.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2008
Luky49
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2016
tedickove
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34010minih34010Jsem agent (2002) 
I Spy n
minih9464minih9464Jeden stříbrný (1976) 
n
minih13373minih13373Na růžích ustláno (1934) 
n
minih28480minih28480Chilli, sex a samba (2000) 
Woman on Top n
minih51182minih51182Mírová operace (2004) 
Farscape: The Peacekeeper Wars n
minih145167minih145167Já, pomsta (2016) 
I Am Wrath n
minih34728minih34728Policajti na baterky (2003) 
National Security n
minih14504minih14504Nová dobrodružství Pippi Punčochaté (1988) 
Pippi Långstrump - starkast i världen n
minih28841minih28841Rebelové (1970) 
The Rebel Rousers n
minih8037minih8037Halloween II. (1981) 
Halloween II. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 %
9   - curil
10 - Erkul
9   - Edward52
8   - melakara
10 - satyr
7   - fred.appl
6   - MaKy92z
9   - zepo
9   - Luky49
9   - tedickove
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149662
Osobností: 631644
Fotografií: 571602
Plakátů: 271283
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013...

Priemerný film. 60%

Pacific Rim - Útok na Zemi
Vizuálne efekty samozrejme   výborné, hudba tiež, akcie   je tu až moc. Herci slabší   a v polovici filmu to začína   riadne škrípať. Až tak že více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 6 / 10

Star Wars: Poslední z Jediů (201...

Nastavovaná kaše...

Star Wars: Poslední z Jediů
Na druhou stranu, už jsem   jedl i výbornou nastavovanou   kaši.
Znovu musím   zopakovat, že tvrzení, že   Star Wars byly od počátku   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 9 / 10

Bestie musí zemřít (2009)

no ..

Bestie musí zemřít
to snad ne! Naprostá snůška   nelogičností, jednoduchý   děj, dialogy o ničem. Jako   kdyby to natočil režisér v   pubertě se zálibou v krvi. A   Podle toho vypadal i dabing..   děs.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Piraňa (2010)

Výborný film. 80%

Piraňa
Slušný horor s piraňami.   Celkom veľa akcie, veľa   veľmi veľa krvi, herci fajn.   Niektoré scény fakt nemuseli   byť. P.S.: Ako som spomínal více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Zrcadlo jeptišek (1973)

Zrcadlo jeptišek
Film je údajně natočen   podle skutečných událostí,   kdy koncem šestnáctého   století v Itálii působila   jeptiška Agnes Jesus, která   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.242/0.206