reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jindra, hraběnka Ostrovínová

Žánr:
Rok:
1933
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
5.1.1934
„Po letech strávených v cizině se mladá dívka vrací na rodný statek...“

Celkové hodnocení filmu Jindra, hraběnka Ostrovínová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.10.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.6.2012
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86108minih86108Machete zabíjí (2013) 
Machete Kills n
minih117551minih117551Pečovatel (2014) 
De Behandeling n
minih29743minih29743Nevěř nikomu! (2000) 
Circus n
minih94376minih94376Pojďte se mnou létat (2010) [TV seriál] 
Come Fly with Me n
minih53755minih53755Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) [TV seriál] 
Stargate Universe n
minih114451minih114451Odvykací kůra (1971) 
Cold Turkey n
minih27663minih27663Alarm (1998) 
Life During Wartime n
minih9465minih9465Jeden stříbrný dolar (1965) 
Un dollaro bucato n
minih44517minih44517Snít můžeme vždycky (1991) 
On peut toujours rêver n
minih105683minih105683Běž a skoč! (2013) 
Run & Jump n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.5 %
4   - curil
4   - Frolíček
6   - Serpentina
5   - nick4
7   - satyr
6   - dandysek
6   - rosta12
6   - scareface6
4   - skukum
7   - marketastu
5   - Marthos

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Počasí

16:57 - 17:00

1 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.59/0.562