reklama
 
ohodnotit

Jindra, hraběnka Ostrovínová

Žánr:
Rok:
1933
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
5.1.1934
„Po letech strávených v cizině se mladá dívka vrací na rodný statek...“

Celkové hodnocení filmu Jindra, hraběnka Ostrovínová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.10.2010
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.6.2012
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2008
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2009
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih89582minih89582Pátrání (1956) 
Potraga n
minih19221minih19221Smrtící léčba (1996) 
Extreme Measures n
minih37171minih37171Moje divoká italská svatba (2003) 
Mambo Italiano n
minih129464minih129464Divočina v každém z nás (2014) 
All The Wilderness n
minih23405minih23405Zabijácká elita (1975) 
The Killer Elite n
minih38733minih38733Carmen: Divoká vášeň (2003) 
Carmen n
minih41036minih41036Letní pohádka (1984) [TV inscenace] 
Letní pohádka n
minih113567minih113567Kde je můj syn? (2000) [TV film] 
Dov'è mio figlio n
minih26728minih26728Uspořená libra (1963) [TV film] 
Uspořená libra n
minih75143minih75143Velký třesk (2011) 
The Big Bang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.5 % (11)
4   - curil
4   - Frolíček
6   - Serpentina
7   - satyr
5   - nick4
6   - dandysek
6   - rosta12
6   - scareface6
4   - skukum
7   - marketastu
5   - Marthos

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:20 - 15:10

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.246