Zari
ohodnotit

Jill Rips

Další název:
Jill the Ripper; Tied Up
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
94 minut
„Bývalý ochránce zákona musí začít vyšetřovat na vlastní pěst, aby potrestal vraha svého bratra!“

Komentáře k filmu Jill Rips

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2014
Matt Sorensen po bláznivých   činech u policie, odchází   od policie a ponechává   svojí matku a bratra žít v   rodinném domě. Vrací se   až, když jeho bratra Mike,   najdou surově   zavražděného, nahého a   spoutaného. Na pohřbu   potkává bratrovu manželku,   která se stará o jeho matku.   Výsledky od policie jej   neuspokokuje a začne pátrat   na vlastní pěst, sem tam   dostane nějakou ránu, jindy   mu je uštědřen výprask. Ve   svém pátrání se dostává   k informacím, které jsou   přes 20 let staré a zde   hlavní role hrají sestry   Reedovy. V dalších dnech   jsou nalezeni další   pánové, ve stejné pozici,   zatím vrah se směje, Matt je   zatím na stopě latexové   krásce, s platinovými vlasy   a výsledek je pro něj   zdrcující.
Děj je   pomalý, ani moc rafinovaný,   jako když se člověk dívá   na Maigreta nebo Columba, a   nebylo ani moc těžké,   tušit asi od 10. minuty, kdo   je skrytý pod latexem a je   vrahem. Film není akční,   ale jako lepší thriller.   Správná hudba, která ke   kriminálnímu filmu patří.   Dolph Lundgrén má za sebou i   lepší filmy…
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.1.2020
Samotný začátek tohoto   snímku dává jasně najevo,   že se jedná o stejný   námět a vyznění, jako   remake 'Get Carter' (2000),   který vstoupil do kin téhož   roku, jako tento videofilm do   videodistribuce. Příběhem   je svým zaměřením   pozměněn, jinak šablona je   naprosto totožná. A tak by   se dalo toto filmové dílo,   známého režiséra   nízkorozpočtových,   převážně akčních   snímků, Antonyho Hickoxe,   považovat i za mockbaster.   Ne, o žádný akční film se   tentokrát nejedná.   Atmosférou a dramatičností   se celý koncept přibližuje   spíše k původnímu snímku   'Get Carter' (1971). Takže   ryze dramatický thriller, kde   dostal šanci předvést   herectví v dramatické roli   Dolph Lundgren. Škoda že jen   v takovémto snímku, neb se   nedá tvrdit, že by to   nezvládl. I když je fakt,   že spíše podprůměrný   scénář mu moc šancí   nedal. Ale to se dá   obzvlášť u Hickoxe   očekávat. Pro televizní   vysílání však snímek   bohatě postačí. Děj svým   způsobem tak nějak plyne a   nemusí se u toho   přemýšlet. Ono vlastně ani   není nad čím.  
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2007
Asi nejlepší film Dolph   Lundgrena. Nikdy jsem ho   nemusel, ale v tomhle filmu si   to užívá jak jen může.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

10 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

05:15 - 05:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:05 - 05:55

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ewa Dałkowska

Dałkowska Ewa

Naposled navštívené:
Ewa Dałkowska

Dałkowska Ewa