reklama
 
ohodnotit

Ježíš

Jesus

Rok:
1979
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1991
„Život Krista podle Evangelia sv. Lukáše“

Celkové hodnocení filmu Ježíš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.2% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2011
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2006
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2012
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.5.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2007
JARUN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2013
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2017
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2012
kopiha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.2.2011
Kohout000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2015
Top
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9493minih9493Jedna kočka za druhou (1993) 
Jedna kočka za druhou n
minih28087minih28087Záhada Blair Witch 2 (2000) 
Book of Shadows: Blair Witch 2 n
minih54169minih54169Jonah Hex (2010) 
Jonah Hex n
minih70284minih70284Setrvačník (2003) 
Flywheel n
minih47754minih47754Kaidan (2007) 
Kaidan n
minih66677minih66677Světová invaze (2011) 
Battle: Los Angeles n
minih22649minih22649Vlkodlak (1941) 
The Wolf Man n
minih9880minih9880Kamarád do deště (1988) 
Kamarád do deště n
minih55995minih55995Decadent Divas 9 (2000) [Video] 
n
minih141025minih141025Psanci a andělé (2016) 
Outlaws and Angels n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.2 %
8   - pataamat
6   - RM
10 - AGAMEMNON
9   - Charlie35
8   - satyr
7   - sakro
7   - BlackElvis
10 - sluníčko
6   - MetelskuBl
6   - Area
9   - yoogurt
9   - Cinik
5   - Vinař
8   - Tominko
8   - stereolab
10 - JARUN
8   - gonto
6   - vejt
1   - kopiha
7   - Kohout000

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

20:00 - 20:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

32 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266853
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.137/0.103