Zari
ohodnotit

Její malý hřích

Der kleine Seitensprung

Další název:
The Little Escapade; Abenteuer mit 100 PS (prac. název)
Žánr:
Rok:
1931
Délka:
88 minut, 2413 metrů
Popis / Obsah / Info k filmu Její malý hřích
Samozřejmě, že film, který měl v Říši název "Der kleine Seitensprung", se promítal v Protektorátě Böhmen und Mähren pod nezpochybnitelným českým názvem "JEJÍ MALÝ HŘÍCH". Reinhold Schünzel byl nejen oblíbeným hercem ale i vtipným a mistrným režisérem, jehož v tomto případě poslední dílo byl film, který vyrobil ve službách Ufy pod názvem, který se v českých zemích promítal pod titulem "JEJÍ MALÝ HŘÍCH".

Hlavními představiteli byly dvě přiléhavé kvality - půvabná Renata Müllerová a Hermann Thimig, tato dvojice, která si již vydobyla úspěch v "Soukromé sekretářce", tak i tentokrát zvítězila svojí nenuceností a výrazností. Do vzájemné důvěřivosti manželů advokáta Waltra a jeho Eriky vpadne první rozpor v podobě mondénní dámy Lony, která chce obnovit dávno přerušené přátelství s Waltrem a vyláká ho proto pod různými záminkami ze společnosti jeho věrné ženušky.

Erika v domnění, že je klamána, vstupuje s jedním ze svých přátel do veselí nočního života a tím zahájí nejskvělejší dějovou část tohoto filmu. Otto Walburg v roli žárlivého manžela se postaral o zábavnou postavičku hovorného ukvapence. Trochu příliš temperamentní je představa Lony Hildy Hildebrandové, pečlivě zahrál svou úlohu také Hans Brausewetter.

Film slavil v československých biografem úspěch kvůli pěkným hereckým výkonům a zábavnému ději a divákům vůbec nevadil cukrkandlově přeslazený konec.


Autor: Asmodej

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gabriela Kopicová

Kopicová Gabriela

Non canto più

Non canto più
Non canto più

8. Míle (8 Mile)

8. Míle
8 Mile

Naposled navštívené:
Gabriela Kopicová

Kopicová Gabriela

Non canto più

Non canto più
Non canto più

8. Míle (8 Mile)

8. Míle
8 Mile