reklama
 
ohodnotit

Jeden stříbrný

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1976

Celkové hodnocení filmu Jeden stříbrný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.2.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2014
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41575minih41575Hvězda první velikosti (1973) [TV inscenace] 
Hvězda první velikosti n
minih78339minih78339Válečná planeta (2008) 
Battle Planet n
minih5067minih5067Cesta peklem (1995) 
Cesta peklem n
minih4098minih4098Bílý policajt s černým srdcem (1990) 
Heart Condition n
minih2909minih2909Americký ocásek 2 (1991) 
An American Tail: Fievel Goes West n
minih92321minih92321The Love Boat (1977) [TV seriál] 
The Love Boat n
minih2746minih2746Aladin a král zlodějů (1996) [Video] 
Alladin and the King of Thieves n
minih112994minih112994Paranormal Activity: Prokletí (2013) 
Paranormal Activity: The Marked Ones n
minih12624minih12624Mladé pušky II (1990) 
Young Guns II n
minih144119minih144119Za každou cenu (2016) 
Hell or High Water n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
5   - curil
8   - clara.bow
2   - Pitryx
6   - MaKy92z
6   - rosta12
10 - Gremmie
10 - Rico0041
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.278/0.242