Zari
ohodnotit

Jeden průšvih za druhým [TV film]

Bad Hair Day

Další název:
Jeden prúser za druhým (SK); Královna plesu
Země:
Rok:
2015
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Jeden průšvih za druhým

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2018
Buddy komedie ze   středoškolského prostředí   zaměřená pod dohledem   Disney studia hlavně na   dívčí diváky v celé své   kráse a přitažlivosti.   Vlastně se jedná o akční   komedii pro teenagery, kde je   v centru dění   středoškolačka snažící   se vyhrát volbu královny   plesu a které se od   samotného rána v ničem   nedaří a o policistce se   zase snažící najít   drahokam. Ty dvě osud spojí   a komediální jízda plná   teenagerovského humoru,   trapasů a hlášek může   začít. Film plný elánu,   energie a typické   teenagerovské naivnosti. Film   nemá hluchého místa.   Neustále se něco děje a   jedinou vteřinou nenudí. Od   televizního Disneyho se to   může zdát pro někoho   podivné, ale je to tak.   Tenhle film se prostě povedl.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.7.2019
Nesourodá dvojice dvou   hlavních ženských postav se   snaží z příběhu   vytřískat smysluplný děj,   ale je to marné. Scénář   už je bezduchý a zápletka   kolem ztraceného šperku je   naivní a vyspekulovaná.   Přechytralá puberťačka   Monica, drzá a žádná   kráska; k ní dobře pasuje   nesympatická ex policistka   Liz, která také příliš   krásy nepobrala. Jejich   putování městem za   zameškanými záležitostmi   před nadcházejícím plesem,   kde chce mladá pipka oslnit a   stát se královnou, což   obnáší zničený účes,   rozpuštěné šaty a termín   zkoušek na řidičák, je   těžko alespoň trochu   snesitelným dějem. Film lze   lehko zaměnit za jakýkoliv   televizní projekt natočený   v amerických studiích.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blasco Giurato

Giurato Blasco

Manovigianek Jehman

Jehman Manovigianek

Tõnu Kark

Kark Tõnu

Naposled navštívené:
Blasco Giurato

Giurato Blasco

Manovigianek Jehman

Jehman Manovigianek

Tõnu Kark

Kark Tõnu