reklama
 
ohodnotit

Jdi na Západ

Go West

Další název:
Bratři Marxové na Divokém západě
Rok:
1940
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Jdi na Západ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2006
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4724minih4724Buď nevěrná a nedívej se s kým (1985) 
Sé infiel y no mires con quién n
minih25037minih25037Svatý muž (1998) 
Holy Man n
minih93452minih93452Ticho v soudní síni (1987) [TV inscenace] 
Ticho v soudní síni n
minih12815minih12815Tvoje, moje a naše (1968) 
Yours, Mine and Ours n
minih102468minih102468Kaži zašto me ostavi (1993) 
Kaži zašto me ostavi n
minih25082minih25082Vražda v salonním coupé (1997) 
n
minih10722minih10722Královna Margot (1994) 
La Reine Margot n
minih128251minih128251Young Ideals (1943) 
n
minih2441minih2441A hvězdy mlčí (1940) 
The Stars Look Down n
minih138761minih138761Líbánky pro jednoho (2011) [TV film] 
Honeymoon for One n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
10 - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
6   - mat.ilda
8   - Akana
8   - melakara
9   - fred.appl
7   - Darkman7
4   - pan_opicka

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144317
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258036
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.635/0.565