Zari
ohodnotit

Jamamba [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
45 minut
„Pohádka na na motivy japonských bájí o rybáři Džirovi a dívce Jukiko.“

Komentáře k filmu Jamamba

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Krikri
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2018
Mám slabost pro tyto   normalizační studiové   pohádky, zvlášť jsou-li na   motivy orientálních   námětů. Kam se na ně   hrabou sebevíc výpravné   komerční záležitosti, co v   posledních letech produkuje   ČT. Jamambu si dobře   pamatuji ještě z dětství,   poprvé viděnou na   černobílé televizi, temnou,   místy skoro hororovou   atmosféru i ten její   popěvek: "Vyju hlady,   vyju hlady, žeru krávy, psy   i hady...".   Trávníčkovi dobře sedly   nejen role princů, ale i   těchto vesnických mládenců   a Adamová coby Jamamba byla   taky skvělá. Ta její maska   je vskutku ohyzdná, tak   trochu jako masky šamanů z   tichomořských ostrovů.   Uděluji nadprůměrných 65%.
Martyula123
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2012
Strašidelná pohádka
Z této pohádky jsem měla od   dětství hrůzu! Paní   Adamová Jamambu sehrála   opravdu sugestivně. Později   už jsem se spíš pobavila   nad japoncem Trávníčkem :D.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.5.2018
Nelíbilo. Místy mi šlo na   nervy to čemu tam říkali   hudba. Ta džaponská mi   nějak nesedla, Ale jinak jsem   už viděl horší věci.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama