Duben
ohodnotit

Jak si nepodělat život [TV minisérie]

Nonstop lahůdky (2019) - 2. díl

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
80 minut
„Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit?“
Popis / Obsah / Info k filmu Nonstop lahůdky
POZOR SPOILER

V lahůdkářství u nádraží je právě bezdomovec. Ten při cestě pryč narazí na dívku, na které somruje peníze. Tato dívenka jménem Lenka přijela za svým přítelem, a ten jí sděluje, že má ještě jinou a chtěl by je obě. To Lenka nebere a prchá.
Po setkání s revizorem se ocitá ve stejném bufetu jako bezdomovec. Obsluhuje ji Karel a Lenka si dává pořádně do trumpety. Docela si spolu rozumí a když ji Karel zavede k sobě domů, kde má jeho žena milence, spřátelí se ještě více. Později Karel volá ženu k prodeji a sám s Lenkou odchází. Po dalším setkání s revizorem dojdou až do nějakého baru. Zde se usadí. Barmanka balí Karla a přišedší revizor si s Lenkou zatancuje.
Když pak bar opustí, zvoní jim mobily a Karel zjistí, že přítel od Lenky je jeho syn. Ten se i se svou matkou sebere a jdou ty dva hledat, tam, kam jim poradil bezdomovec. Takže dojdou do baru, kde si zazpívají karaoke V dalším pátrání jim radí revizor, který tuší kam by mohli jít.
Lenka začíná stříkat sprejem na zem šipky a také zanechává dopis. Nakonec se všichni sejdou v parku…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Nonstop lahůdky
Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě.

„Karel je docela smířený člověk na hraně rezignace, který se jedné noci potká se svým protikladem, což by mělo být zábavné,“ popisuje svou postavu herec Miroslav Krobot.
Česká televize


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

49 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

54 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10