Zari
ohodnotit

Jak si nepodělat život [TV minisérie]

Až budou krávy lítat (2019) - 1. díl

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
83 minut
„Bojíte se, že se svléknu? Ne víc, než já.“
Popis / Obsah / Info k filmu Až budou krávy lítat
POZOR SPOILER

Mladá učitelka Bětka má potíž s jedním žákem, Štěpánem Svobodou, který ji posléze urazí. Bětka má pár kilo navíc a on toho zneužije. Poznámka a polití je trest paní učitelky.
Doma za to dostane vyndáno od matky, která je též na stejné škole ředitelkou.
Bětka má vlohy k tancování a když se jednou dostane k burlesce, rozhodne se ji vyzkoušet. Začíná pravidelně cvičit a baví ji to. Další konflikt se Štěpánem Svobodou na sebe nedá dlouho čekat. Ona se mu omluví, ale když to má udělat on, uteče.
Teprve pak se Běta dozví, že Štefan má potíže se svým hrudníkem, a proto se chová jako dobytek. Když mu pak nenápadně nabízí smír, není to přijato.
Bětčino první veřejné vystoupení proběhlo zdárně, jenže je někdo hodil na YouTube a hned je zaděláno na potíže. Další je v podrazu kamarádky, a tak jde Běta za kolegou, na kterého si dělá tak trochu naději. Jenže on tam má přítelkyni.
Nakonec se Bětka dostává až do televize, do pořadu Jana Krause…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Až budou krávy lítat
Učitelka Bětka (Eva Hacurová) je vtipná a milá holka s dvaceti kily navíc, což jí připomínají všichni včetně vlastní matky (Sabina Remundová). Nevyčnívat, neupozorňovat na sebe, schovat se… jsi přece tlustá – v tom ji matka vychovala. A může ji pořád hlídat, protože spolu dodnes bydlí v jednom bytě a pracují ve stejné škole, kde Bětka učí na prvním stupni a matka dělá ředitelku. Když se vlastně omylem Bětka ocitne na kurzu burlesky, poprvé zažije pocit, že její nadváha nevadí, dokonce naopak. Charismatická lektorka (Jana Burkiewiczová) se snaží Bětce dokázat, že může být atraktivní, sexy a především se cítit svobodně, když se přestane bát a schovávat.
Česká televize


Popis / Obsah / Info k filmu Až budou krávy lítat
Mladá plnoštíhlá učitelka základní školy má mindrák ze své postavy. Na kurzu burlesky, kam doprovází kamarádku, zjistí, že může být atraktivní. Okolí ale není na nahotu „tlusté holky“ připravené, a ona tak ztrácí práci, své blízké i pověst. Je lepší mindrák skrývat, nebo s ním bojovat tím, že se odhalí? Režie Tereza Kopáčová, v hlavní roli Eva Hacurová.

Finále Plzeň 2019


Popis / Obsah / Info k filmu Až budou krávy lítat
Mladá plnoštíhlá učitelka základní školy v Berouně s pečlivě pěstovaným mindrákem ze své postavy dostane na pražském kurzu burlesky příslib stát se atraktivní. Vezme to jako terapii nejen pro sebe, ale i pro problematického handicapovaného žáka, se kterým se dostala do konfliktu. Jádrem sporu s jeho otcem je otázka, jestli problém či mindrák skrývat, nebo s ním bojovat tím, že se odhalím. V případě dvou hlavních hrdinů doslova. Okolí ale není na nahotu „tlusté holky“ připravené a ona tak ztrácí práci, své blízké i pověst. Podaří se jí dokázat sobě i ostatním, že tlustá neznamená postižená nebo snad dokonce nesvobodná?

Juniorfest 2019


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Preston Brant

Brant Preston

Howard Keel

Keel Howard

Naposled navštívené:
Preston Brant

Brant Preston

Howard Keel

Keel Howard