reklama
 
ohodnotit

Jak se kalila ocel [TV film]

Kak zakaljalas stal

Další název:
Как закалялась сталь; Kak zakalyalas stal; Heroes Are Made; How the Steel Was
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
202 minut
Premiéra v ČR:
1975

Celkové hodnocení filmu Jak se kalila ocel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.10.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3203minih3203Arachnofobie (1990) 
Arachnophobia n
minih2511minih2511Absolutní moc (1996) 
Absolute Power n
minih38019minih38019Bolek a Lolek si hrají (1975) 
n
minih36010minih36010Slepá justice (1986) [TV film] 
Blind Justice n
minih33395minih33395Hráči (2003) 
Shade n
minih25972minih25972Zbehovia a pútnici (1968) 
Zbehovia a pútnici n
minih69878minih69878My Lai (2010) 
My Lai Four n
minih46989minih46989Rovnice smrti (2007) 
Waz n
minih2520minih2520Accattone (1961) 
Accattone n
minih24921minih24921...a Bůh stvořil ženu (1956) 
Et Dieu... créa la femme n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
7   - Erkul
5   - jarda53
4   - R.RICKIE
6   - brnvl2105
10 - dederon
6   - rosta12
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:00 - 16:05

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

14:30 - 15:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 16:00

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147464
Osobností: 624975
Fotografií: 558421
Plakátů: 265322
Obsahů a biografií: 135300

Poslední komentáře

Vlčí bouda (1987)

Vlčí bouda
Řekl bych, že námět je z   knihy bratrů Strugackých   "Hotel u mrtvého alpinisty".   Na Chytilovou docela slušný   film, i když herci klasicky   přehrávají...ale ona to   prostě jinak neumí.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Film jsem souknul v rámci   snahy: od svého oblíbeného   režiséra vidět všechno.   Moc jsem od něj ale nečekal,   protože jsem věděl, že je   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Stud (1995) [TV epizoda]

Stud
V tomto dílu to emočně   docela vře. José a Lola jsou   znechuceni Lindou, která   sotva pár dnů po Helenině   dopisu začala svádět   Mikuláše, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

My ostatní (2016)

My ostatní
Snímků o životních   těžkostech jednotlivců   není nikdy dost. Hlavní   postavou příběhu je   tentokrát gay brouzdající   se životem jak jen to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Na rohu kousek od metra (1977) [...

Na rohu kousek od metra
Komedie moc nepotěší, ale   ani nenaštve. Reminiscence na   dobu vzdálenou čtyřicet let   s příjemnými herci   (Brodský, Slunéčková). V   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.319/0.283