ohodnotit

Jak se dělá smích

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1981
„Střihový film, v němž nás Vladimír Menšík provádí pětatřiceti lety české filmové komedie a mezi jednotlivými ukázkami hovoří s četnými představiteli a tvůrci filmového humoru, jak herci tak režiséry.“

Celkové hodnocení filmu Jak se dělá smích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.3.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.4.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2006
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2010
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54650minih54650Ruslan (2009) 
Driven to Kill n
minih48405minih48405Poste restante (2010) [TV seriál] 
Poste restante n
minih59112minih59112Zamilovaný doktor (2009) [TV film] 
Eine Liebe in St. Petersburg n
minih43643minih43643Poslední kouzlo (2006) [TV film] 
n
minih13506minih13506Nákaza (1997) [TV film] 
Contagious n
minih24669minih24669Studentská máma (1935) 
Studentská máma n
minih47416minih47416Dva dny v Paříži (2007) 
Deux jours à Paris n
minih48721minih48721Nemilosrdný střelec (2007) 
Sukiyaki Western Django n
minih12793minih12793Moje letní story (1994) 
It Runs in the Family n
minih68922minih68922Bajky naruby: Zlatovláska a 3 medvědi (2008) 
Unstable Fables: Goldilocks & 3 Bears Show n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (18)
3   - SvoKar
7   - curil
6   - Serpentina
7   - REKBRIT
7   - Nasudr
5   - Faye
3   - Rene1
4   - nick4
7   - Jarda.ftr
10 - dederon
7   - sakro
10 - miroslav22
6   - rosta12
4   - AlbertPeta
6   - Pauleto
10 - pajdalan
10 - jaja77
5   - banik

TV Program

ČT1 - 13. komnata Marka Brodského (2...

20:55 - 21:24

25 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

21:00 - 21:55

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

60 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

65 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.258