ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jak je těžké být dědečkem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.6.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2007
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2013
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3564minih3564Běžná loupež v Miláně (1963) 
I soliti rapinatori a Milano n
minih43054minih43054Past na žraloka (2006) 
Shark Bait n
minih30871minih30871Pozvání pro pistolníka (1964) 
Invitation to a Gunfighter n
minih40413minih40413Krotitelé upírů (2003) 
Chin gei bin n
minih25479minih25479Rebelové (2001) 
Rebelové n
minih12270minih12270Melodie podzemí (1963) 
Mélodie en sous-sol n
minih32691minih32691Doba ledová (2002) 
Ice Age n
minih53745minih53745Prázdniny (1978) [TV pořad] 
Prázdniny n
minih8680minih8680Hraběnka z Hongkongu (1966) 
A Countess from Hong Kong n
minih46410minih46410Vím, že víš, že vím (1982) 
Io so che tu sai che io so n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 % (9)
9   - Erkul
9   - clara.bow
9   - pataamat
8   - melakara
9   - Faye
7   - Out-Of-Way
9   - oulisna
8   - antoninses
10 - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

CHIPS: Bláznivá hlídka
Trocha streštěnosti a o   zábavu je postaráno.   Vysloužilý závodník na   motorce a druhý závislý na   sexu odhalí ve svých   řadách lupiče obrněných   automobilů z penězi.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.193/0.153