reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jak je těžké být dědečkem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2013
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7098minih7098Dva týdny štěstí (1940) 
Dva týdny štěstí n
minih61729minih61729Berete se dobrovolně? (1984) [TV inscenace] 
Berete se dobrovolně? n
minih29762minih29762Jedinečný (2001) 
The One n
minih47070minih47070Zpověď americké nevěsty (2005) [TV film] 
Confessions of an American Bride n
minih39196minih39196Božská těla (1984) 
Heavenly Bodies n
minih81339minih81339Die glücklichste Ehe der Welt (1937) 
Die glücklichste Ehe der Welt n
minih27696minih27696Barva odvahy (1999) [TV film] 
The Color of Courage n
minih28334minih28334Traffic - Nadvláda gangů (2000) 
Traffic n
minih31979minih31979Křeček v noční košili (1987) [TV seriál] 
Křeček v noční košili n
minih16683minih16683Pošetilost mocných (1971) 
La folie des grandeurs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
9   - Erkul
9   - clara.bow
9   - pataamat
9   - Faye
8   - melakara
7   - Out-Of-Way
9   - oulisna
8   - antoninses
10 - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.26