reklama
 
ohodnotit

Jak je důležité míti Filipa

The Importance of Being Earnest

Žánr:
Rok:
1952
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Jak je důležité míti Filipa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2008
petroniuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2006
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
CZMirek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
pupisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Elgahar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48569minih48569Push (2009) 
Push n
minih4927minih4927Cantervillský duch (1986) [TV film] 
The Canterville Ghost n
minih40723minih40723Velké sedlo (1986) [TV seriál] 
Velké sedlo n
minih36095minih36095Uhoď ji, je to Francouzka! (2002) 
Slap her… She's French n
minih60365minih60365Rande v Queensu (2006) 
How to Go Out On a Date In Queens n
minih19006minih19006Sláva (1980) 
Fame n
minih51384minih51384Opravdové ženy (1997) [TV film] 
True Women n
minih45514minih45514Rebel (1970) 
No Place to Hide/Rebel n
minih28712minih28712Lara Croft - Tomb Raider (2001) 
Lara Croft - Tomb Raider n
minih25160minih25160Zlaté pobřeží (1997) 
Gold Coast n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.5 %
7   - curil
9   - jarda53
9   - pataamat
7   - R.RICKIE
9   - satyr
9   - Jarda.ftr
9   - rosta12
10 - Area
10 - petroniuss
10 - veryold3
10 - CZMirek
7   - pupisek
9   - Elgahar
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144388
Osobností: 615303
Fotografií: 539458
Plakátů: 258178
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Wolverine (2013)

Wolverine
Aneb jak Wolverine - rosomák   přes Hirošimu nebo Nagasaki   ke štěstí přišel, nebo   snad k neštěstí. Dost cool   samurajky a samurajové.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Schůzka s cizincem (1995)

Schůzka s cizincem
Tohle je docela málo   povedený večerníček pro   dospělé.Sarah a Toni, oba   trochu na zabití, ale dívalo   se na ně hezky, to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Rychlý prachy (2007) [Video]

Rychlý prachy
No jo je to asi zahraný, ale   tak je to dobrý pokoukani.   Ženský pěkně vybraný a   pěkně zahraný. Scénář   taky dobrém a v ramci žánru   kvalitní. Ta rádoby   ulejpavost byla sexy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Goethe! (2010)

Goethe!
Málokdy je filmové   zpracování lepší než   kniha, ovšem tentokrát   nevidím rozdíl.Goethe jako   mladý snílek a důvěřivý   tak, že si nechá více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Papírová města (2015)

Papírová města
Filmová abstinence dokáže   člověka dohnat k   nechutnostem, jako výběr z   filmů na základě názvu. Z   téhle "mysterozní" (kdo to   napsal, více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.495