Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu It Conquered the World
Dr. Tom Andersonovi (Lee Van Cleef) se podaří navázat rádiový kontakt s monstrem z planety Venuše. Tajnou motivací mimozemšťana je převzít úplnou kontrolu nad Zemí zotročením lidstva pomocí zařízení pro ovládání mysli. Mimozemšťan tvrdí, že chce přinést mír do našeho problémového světa tím, že odstraní všechny emoce. Anderson souhlasí a slibuje pomoc...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu It Conquered the World
POZOR, SPOILER

Rozhovor tří mužů je ukončen odchodem jednoho z nich, a následným startem rakety. Právě muž, který vše řídí, tvrdí, že několikráte před projektem varoval. Jmenuje se Tom Anderson. Má doma manželku Claire a přístroj. Ten předvede svému kamarádovi Paulu Nelsonovi, který je zde na návštěvě s manželkou Joan a tvrdí mu, že pomocí tohoto aparátu zachytává vysílání z Venuše. A tvrdí také, že tomu rozumí, a že Venušané přijdou brzy na Zem.

Paul je odvolán a následuje havárie letícího disku. Přestane fungovat spousta věcí, spojení jsou přerušena, a z havarované věci se vypotácí mimozemšťan. Ten začne „plodit“ další. Ti ovšem vypadají zcela jinak než on. On je takový „zvrásněný jehlan“ s tykadly a klepety, kdežto to co „plodí“ ze všeho nejvíce připomíná netopýry. A ti začnou napadat lidi. Nejprve to schytá strážník, a pak generál. Strážník hodí mrtvolku do koše, a generál ji ukryje pod kámen. Potvůrka totiž po kousnutí člověka do zátylku ihned hyne. V městečku nastává panika. Na jednoho netopýra je stříleno, a později je jeden ubit přímo v bytě. Někteří jsou již tímto tvorem „ovlivněni“. Asi proto napadne jeden muž ženu přímo v řídícím centru. U jeskyně, kam se tvor nastěhoval, se objevuje Claire se zbraní v ruce. Míní se postarat o záchranu lidstva. Má nějakou naději?


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama