reklama
 
ohodnotit

Inga Lindström [TV seriál]

Moře lásky: Vítr nad skalisky (2003) - 3. díl

Inga Lindström - Wind über den Schären

Další název:
Vítr v zálivu; Vietor v zálive
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
84 minut
„Romantické drama o bezdětném manželství, sympatickém vdovci a poruše motoru, která měla vážnější důsledky, než se mohlo zdát.“

Celkové hodnocení filmu Moře lásky: Vítr nad skalisky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2008
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.1.2015
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2012
ZuzikD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.1.2009
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2013
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2012
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.1.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009
Alby22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih95495minih95495Vražedný týden (1970) [TV film] 
Vražedný týden n
minih42352minih42352Psycho IV: Začátek (1990) [TV film] 
Psycho IV: The Beginning n
minih44064minih44064Alibaba a 40 loupežníků (1954) 
Ali-Baba et les quarante voleurs n
minih75543minih75543Ve jménu krále 2 (2011) 
In the Name of the King 2: Two Worlds n
minih128965minih128965Kdyby byly ryby (2014) [TV film] 
Kdyby byly ryby n
minih19213minih19213Smrtící epidemie (1995) 
Outbreak n
minih62138minih62138Paranormal Activity 2 (2010) 
Paranormal Activity 2 n
minih102652minih102652Robot a Frank (2012) 
Robot & Frank n
minih65261minih65261Ano, šéfe! (2009) [TV pořad] 
Ano, šéfe! n
minih104458minih104458Barfi! (2012) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 % (11)
7   - veverka-zr
4   - petrusmev
6   - thejduk
8   - satyr
5   - Kycky
1   - ZuzikD
6   - dep
8   - MILAN19611
8   - MILAN1961
5   - tvo
5   - Alby22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Václav Havel - Pocta Václavu Hav...

Václav Havel - Pocta Václavu Havlovi
Trochu slabší, ale i tak si   to Václav "Vašek" Havel   zaslouži. Nejlepší český   a československý prezident,   který kdy žil.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Havel na Hrad (1999) [TV film]

Havel na Hrad
Václav "Vašek" Havel na   Hrad? Jasná volba voto   žadná. V jakýchkoliv   volbách by porazil   jakéhokoliv kandidáta, i   kdyby proti němu více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Občan Havel - Kandidát, Dusno (2...

Občan Havel - Kandidát, Dusno
Supeeer Dokument vyvažuje,   fakt, že je tu málo soch i   laviček Vacláva Havla. Mě   by vůbec nevadilo víc   takových dokumentu, mnohem   víc než jich je.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.11/0.064