Zari
ohodnotit

In Fear

Další název:
Labyrint strachu (SK)
Rok:
2013
Délka:
85 minut

Obsah filmu In Fear

 
Mladý pár, ktorý začína svoj vzťah, sa vyberie na hudobný festival do Írska. Aby sa mohli lepšie spoznať, vyberú sa na cestu deň vopred a rozhodnú sa spolu stráviť večer v hotelovom rezorte. Ich cesta sa však mení na nočnú moru, keď zistia, že nech akokoľvek sledujú dopravné značky a mapu, stále viac sa zamotávajú do neznámeho labyrintu lesa, kde sa rýchlo stmieva a kde začínajú každý strom a tieň predstavovať smrteľné nebezpečenstvo. Režisér Jeremy Lovering napísal scenár k tomuto filmu na základe vlastného zážitku, kedy sa podobne stratil na ceste, na ktorej z nemiestneho žartu obyvatelia dediny presmerovali dopravné značky tak, aby sa...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Jeremy LoveringJeremy Lovering  
hraje:
Iain De CaesteckerIain De Caestecker.....Tom [25]   
Alice EnglertAlice Englert.....Lucy [19]   
Allen LeechAllen Leech.....Max [32]   
Jemma PowellJemma Powell  
hudba:
Daniel PembertonDaniel Pemberton  
Roly PorterRoly Porter  
kamera:
David KatznelsonDavid Katznelson  
střih:
Jonathan AmosJonathan Amos  
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu In Fear >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.3.2017
SPOILER JAKO PRASE!! POZOR!! Tak správně by   tento film měl dostat nulu a to čisťounkou jako   lilie, neb jsem alergický na filmy bez konce. No   dobrá, budiž, opět rohlík, polotovar, který   si musí draze platící divák dopéci doma a   sám. Ale to, že to nemělo ani žádné   vysvětlení celé té peripetie, tím mne   dožrali úplně na smrt, a proto hodnocení   snižuji o osmdesát kousků. Protože jinak tomu   jakési kvality přiznat musím, a také se musím   přiznat, že jsem se skoro hodinu nepodíval, kdy   bude konec. Jistěže, přidávám i všem třem   hercům, krajině a dobré režii, ale taky hned   strhávám, za to, jak jsem výše uvedl. Nejvíce   se mi líbí, jak někdo bloudí v autě a vpředu   má GPS jako kráva. Ale já tomu nerozumím,   třeba to zrovna tam nefungovalo. Jinak opravdu   nevím.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2015
Málokdy se u filmu bojím - a ještě ve dne, ale   tohle byla bomba! Tohle je ten správnej   strašák, ve kterém se může najít každej z   nás. Opětně nechápu zdejší hodnocení, zase   vám tady není dostatku krve a oživlých mrtvol,   tak je to pro věkový průměr místních   uživatelů na ho*no film, co? Tvůrci z vás   dostanou všechny emoce naprosto obyčejným   filmem, ke kterému stačí les, kamera a auto s   benzínem. A o tom to je. O stmívání se a   halucinacích z obrysů stromů, o hraní si s   lidskou bystrostí v orientaci, o tmě, o zvuku, o   neustálé myšlence, že nádrž na benzín není   bezedná. Postavte přede mne rozkládající se   mrtvolu a řeknu "ukaž, vyfotím si   ji", ale pusťte mne k večeru na výběh do   lesa a z prvního zvuku se pose*u.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.11.2014
Určitou atmošku to mělo, napětí také, ale   chybělo více lekaček a nějaký zvrat. Co film   ale sráží nejvíc je spousty nelogičností!   Ačkoliv od hororu se nečeká nějak vypilovaný   scénář, zde řada věcí nedrží   pohromadě-40%.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
In Fear (2013)In Fear (2013)In Fear (2013)In Fear (2013)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nebe může počkat (Heaven Can Wait)

Nebe může počkat
Heaven Can Wait

Krev z Draculova hradu (Blood of Dracula's Castle)

Krev z Draculova hradu
Blood of Dracula's Castle

Naposled navštívené:
Nebe může počkat (Heaven Can Wait)

Nebe může počkat
Heaven Can Wait

Krev z Draculova hradu (Blood of Dracula's Castle)

Krev z Draculova hradu
Blood of Dracula's Castle