Zari
ohodnotit

Imaginárium

Imaginaerum

Další název:
Imaginaerum by Nighwish
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
86 minut
„Temný sen. Umírající paměť. Skrytá lítost. Poslední jízda.“

Komentáře k filmu Imaginárium

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
mumich.com
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2014
Imaginaerum je zajímavý,   poetický film o stárnoucím   umělci, který v komatu   prožívá jako svá mladší   verze napínavý příběh,   jehož cílem je postavit se   Sněhulákovi (demenci) a   zachránit tak vztah se svou   dcerou.
Ačkoliv je   řada scén točena na   greenscreen vůbec to   nevnímáte, protože jste   okamžitě vtaženi do děje a   stejně jako malý Tom jste   fascinováni světem, kterým   Vás Sněhulák chce   provést.
Za zmíňku   stojí samozřejmě hudba   skupiny Nightwish, která   provází celý film a skupina   dvakrát hraje i   „naživo“. Všech   třináct skladeb totiž mělo   původně mít své klipy -   nakonec z toho vznikl tento   snímek s výborným   příběhem a stějne dobrou   poentou.
Škoda jen,   že se nehrál v českých   kinech, ale za zhlédnutí   jistě stojí!
shekis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2013
Prekvapenie...
Nakoľko som nevedel do čoho   idem, ma tento film veľmi   príjemne prekvapil. Film   ktorý zachytáva sny a   spomienky starého   zomierajúceho muža vo veľmi   dynamickom prevedení do   ktorého hrá hudba od   Nightwish je veľmi   príjemným filmovým   zážitkom, či už pre   fanúšikov alebo len   bežných divákov. Pridávam   medzi obľúbené...
orel001
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2013
je to uplně něco jiného,   než co jsem v poslední době   viděl... skvěle doporučuji   - určitě stojí za   podívání...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama