reklama
 
ohodnotit

Ifigénie

Iphigenia

Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
127 minut

Celkové hodnocení filmu Ifigénie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2009
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2012
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60867minih60867Buddenbrookovi (2008) 
Buddenbrooks n
minih48102minih48102Stáhni mě do pekla (2009) 
Drag Me to Hell n
minih57601minih57601Případ Carrie Raynsová (2008) [TV film] 
A Teacher's Crime n
minih45717minih45717Odplata (2006) 
Sakebi n
minih18356minih18356S.H.E. (1980) [TV film] 
S+H+E: Security Hazards Expert n
minih28210minih28210Astronautova žena (1999) 
The Astronaut's Wife n
minih23457minih23457Záhada hlavolamu (1993) 
Záhada hlavolamu n
minih66965minih66965Toulavá kamera (1997) [TV cyklus] 
n
minih14377minih14377Noc oživlých mrtvol (1968) 
Night Of The Living Dead n
minih74083minih74083Syn luny (2007) [TV film] 
Il figlio della Luna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - curil
8   - clara.bow
9   - Petra.Barb
2   - Rendys
9   - Johnny1
8   - Bimbaša
8   - Angelo.Fer

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539202
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.501/0.46