ohodnotit

Ifigénie

Iphigenia

Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
127 minut

Celkové hodnocení filmu Ifigénie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2009
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2012
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24896minih24896Jednou dokola (1991) 
Once Around n
minih39818minih39818Looney Tunes: To Nejlepší z Tweetyho a Sylestra (2005) 
n
minih18762minih18762Sharkyho mašina (1981) 
Sharky's Machine n
minih16413minih16413Poprask v Horním Bavorsku (1974) 
Unterm Dirndl wird gejodelt n
minih50631minih50631Inperfect Lady (1947) 
n
minih41084minih41084Ariadnina nit (1992) [TV inscenace] 
Ariadnina nit n
minih55341minih55341Dotek satana (2006) 
Satanic n
minih154997minih154997Vzájemná výpomoc (2009) 
Help Me, Help You n
minih57454minih57454Koření (2005) [TV pořad] 
n
minih43918minih43918Nový rok (2001) 
New Year's Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 % (7)
7   - curil
8   - clara.bow
9   - Petra.Barb
2   - Rendys
9   - Johnny1
8   - Bimbaša
8   - Angelo.Fer

TV Program

ČT1 - Koptashow

21:45 - 22:14

13 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Věc (1982)

21:50 - 23:35

8 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

NOVA - Doktor od Jezera hrochů (2010)

20:20 - 22:35

98 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Kapitán Exner (2017) [TV seriá...

20:15 - 22:00

103 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154555
Osobností: 640009
Fotografií: 588857
Plakátů: 279849
Obsahů a biografií: 141615

Poslední komentáře

Liza, liščí víla (2015)

Liza, liščí víla
Bizarně pojatá Amelie z   Montmartru. Scénář má   problém, že se dost opakuje   základní téma, ale jako   zvláštní podívaná -   krása. Zvláštní více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství zlatého Buddhy (1973)

Tajemství zlatého Buddhy
Eduard Cupák coby učitel   Krasl se nechtěně vyskytl u   vraždy kolegy ze spolku   (dobrovolných hasičů?)a   protože měl talent jako   Poirot více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Náhlý úder (1983)

Náhlý úder
Oběť znásilnění se mstí   a do cesty je jí postaven   starý známý Harry. Clint   coby režisér vedle sebe   postavil Sandru Locke a tak si   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Tísňové volání (2018)

Tísňové volání
Je to dobré. Místy celkem i   napínavé, ale jedno to   kazí. Vždy, když už se   něco děje, tak najednou se   hovor přeruší a pak zas   koukáme více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Goldstone (2016)

Goldstone
Budu trošku hodnější, je   to spíš na 50%. Příběh,   lokace, herci, vyznění   snímku i technická stránka   to vše OK, ale film se táhne   jak hlemýžď a dost to   vadí, ke konci se to rozjede   víc.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.273