reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu I.N.R.I.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.7.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50763minih50763Bill (2007) 
Meet Bill n
minih23511minih23511Zajati vesmírem (1969) 
Marooned n
minih16978minih16978Pro hrst dolarů (1964) 
Per un pugno di dollari n
minih43696minih43696Voják (2006) 
The Marine n
minih45033minih45033A Chinese Ghost Story III (1991) 
Sien lui yau wan III: Do do do n
minih43257minih43257Dohazovač (2005) 
The Best Man n
minih49254minih49254Přízraky z Roanoke (2007) [TV film] 
Wraiths of roanoke / Lost Colony n
minih37054minih37054Ach, ty ženy (2003) 
Hope Springs n
minih43049minih43049Poslední skotský král (2006) 
The Last King of Scotland n
minih23528minih23528Zakázané ovoce (1998) 
Out of Sight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.4 %
7   - Justik66
5   - Rendys
10 - gyzmo
7   - Bogy
7   - mirisek
7   - Collie
7   - Status

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

63 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.189/0.164