Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Hybná síla
Tajemná zlodějka Alex (Olga Kurylenková) je svým bývalým partnerem zatažena do poslední loupeže. Záhy však zjistí, že v ní nepůjde jen o diamanty. Brutální vražda rozpoutá hon na kočku a na myš mezi Alex a nebezpečným zabijákem.

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenková exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru.

HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hybná síla
POZOR SPOILER

V bance probíhá loupež. Lupiči na sobě mají futuristické oděvy. Nakonec mezi nimi dojde k rozepři a jednomu je stržena maska. Kupodivu se objevuje tvář poměrně atraktivní dívky.

Tato dívka je Alex. Zrovna po loupeži relaxuje, pak přichází za společníkem Kevinem Fulerem. K němu pak přichází Jessica a Alex se ukryje pod postel. Je svědkem hluku bitky - a i vraždy. Právě pod onou postelí nalezne Alex ukrytý předmět. Banda jde po diamantech a Alex na Washingtona později míří pistolí. Jenže ta není nabitá. Tím se ovšem Alex proflákla a nastává honička, ve které musí ona zapojit veškerý svůj um, aby unikla a spasila holý život. To se jí povede a hledá úkryt u dalšího společníka. Ten si pak zahraje na machra, ale má to spočítané. Mezitím Washington přepadne Kevinovu ženu Penny a jejího syna. Alex se objevuje na poslední chvíli, a i když se ty dvě nemají rády, musí nyní spojit síly. Penny má věci z tajného Kevinova úkrytu. Všichni musí opět prchat. Alex se probojuje až do Washingtonova úkrytu, kde mu začne řádně zatápět, ale nakonec se stane jeho zajatkyní. Po lehčím mučení uzavřou ti dva dohodu. Setkávají se na letišti, kde je uschován kufřík, po jehož otevření se začnou dít věci…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

17:20 - 18:25

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

17:35 - 18:30

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - 3Bobule (2019)

15:50 - 18:00

127 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Ženy v běhu (2019)

16:50 - 18:52

67 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Yvette Lebon

Lebon Yvette

Naposled navštívené:
Yvette Lebon

Lebon Yvette