reklama
 
ohodnotit

Hranice šílenství [TV film]

Borderline

Další název:
Hraničná čiara (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut
„Buď mě budeš milovat, nebo se zblázníš!“

Celkové hodnocení filmu Hranice šílenství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2005
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Megan93
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2007
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2010
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2010
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Fishead
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.1.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62600minih62600Božská extáze (2010) 
Holy Rollers n
minih47158minih47158Poloprofesionál (2008) 
Semi-pro n
minih140544minih140544Vinaři 2 (2015) [TV seriál] 
n
minih13907minih13907Největší námořní bitvy 2. světové války (2002) 
Great Sea Battles of World War II n
minih121824minih121824Magický hlas rebelky (2014) [2k digital] 
n
minih52950minih52950Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (2008) [TV film] 
Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb n
minih56304minih56304Podezření trvá (1974) 
Deps n
minih13638minih13638Návrat do Modré laguny (1991) 
Return to the Blue Lagoon n
minih29906minih29906Dannyho parťáci (2001) 
Ocean's Eleven n
minih25388minih25388Kronika česká (?) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (14)
7   - curil
7   - vojtam
6   - Snura
6   - R.RICKIE
6   - Megan93
5   - oulisna
1   - miroslav22
7   - rosta12
7   - yoogurt
9   - beretap
10 - verkn
7   - Luraj
7   - falco99
5   - Fishead

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

55 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.268