ohodnotit

Housle a sen

Další název:
Violin and Dream
Rok:
1946
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
16.1.1947

Celkové hodnocení filmu Housle a sen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.7.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102929minih102929Sněhurka bratří Grimmů (2012) [Video] 
Grimm's Snow White n
minih69853minih69853Noc je ještě mladá (2011) 
Take Me Home Tonight n
minih31815minih31815Bouchači a bouchačky (2001) 
Double Whammy n
minih64586minih64586Lagardèrův syn (1952) 
Il figlio di Lagardere n
minih15056minih15056Orlí plémě (1984) 
A Breed Apart n
minih64328minih64328Čtyři lvi (2010) 
Four Lions n
minih14936minih14936Oliver! (1968) 
Oliver! n
minih44311minih44311Zavíráme krám (2004) 
Everyday People n
minih55833minih55833Starověký Řím: Vzestup a pád Impéria (2006) [TV seriál] 
The Ancient Rome: Rise and Fall of an Empire n
minih6564minih6564Dobrodružství Poseidonu (1972) 
The Poseidon Adventure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (7)
7   - argenson
7   - curil
6   - jarda53
9   - clara.bow
4   - hvezdyn
7   - melakara
7   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.364/0.327