Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Hotel Artemis



POZOR, SPOILER

V Kalifornii v roce 2028 zuří nepokoje. V jedné z bank jsou lupiči, ale nějak se jim nedaří. Nakonec jsou nuceni prchnout a dostávají se právě do těchto nepokojů. Zde je i policie a dochází ke střelbě. Sherman a jeho bratr Lev to stále nevzdávají, i když je Lev postřelen.

V hotelu zvoní telefon a Jean Thomasová jej zvedá. Ano, má volné pokoje, odpovídá. A jde vítat hosty. Těmi jsou právě Sherman se zraněným bratrem a muž zvaný Buke. Nejprve musí zahodit zbraně a pak potvrdit, že do hotelu mohou, že jsou členy. S tím má Buke problémy, a protože „má řeči“, volá Jean pomocníka Everesta. Ten Buka „zpracuje“ a jde jej vyhodit ven. Mezitím Jean ověří krycí jména obou bratrů. Raněný je Honolulu a druhý Waikiki. Honolulu má četná zranění a nebude lehké jej z toho dostat. Oba bráchové tu nejsou sami. Je zde Acapulco, už skoro zdravý, ale také dívčina Nice. Ta se chová nejvýš podivně. Asi zde někoho hledá. Další zájemce je Orian Flamme - ten, co mu patří půl města a vlastně i hotel Artemis. Volá jeho syn. Ten pak blokuje ostatní vchody, aby sem nikdo nemohl. Jenže zrovna v té době prosí o pomoc policistka a evidentně zná Jean, protože ji osloví příjmením. Představí se i ona jako Morgan Danielsová. Jean pro ni jde, ještě si ji ověří pomocí fotky v rámečku. Ano, znají společné dítě - Joanina syna, který se utopil. Jenže vtom sem vpadne policie honící dva kluky. Chtějí Jean zatknout, ale to už sem vrazí Everest a věc rychle vyřídí.

Waikiki ukazuje Nice věcičku, se kterou si neví rady, ale ona ji lehce otevře. Vypadá to jako plnicí pero, ale uvnitř jsou diamanty v hodnotě 18 milionů. Ta věc patřila tomu, kdo se sem blíží a jehož syn obsadil všechny vchody. Nice radí Waikikimu, aby rychle zmizel, jinak jej Orian zvaný Vlčí král nechá utopit, jako každého, kdo mu něco ukradl. A vlk je již zde. Ovšem tady se mu musí říkat krycím jménem Niagara. A také se již ukázalo, že je to on, koho Nice hledala, a že je to její cíl. Ano, ona vraždí za peníze.

Everest vyváží ven policajtku a Waikiki říká bratrovi, že je to poslední možnost jak a kdy utéci. Bratr si netroufá, a tak Waikiki zůstává také. Je to jeho osudové rozhodnutí.

Jean díky 30 miligramům benzedrinu přišla na to, že Niagara znal jejího syna. Řekl totiž jeho jméno, které ona nikdy nevyslovila. A také řekl, že mu její syn něco ukradl.

Na střeše tiká nastražená bomba, co tam dala Nice. Niagara se přiznává k vraždě Jeanina syna.

Na střeše exploduje bomba a tím vyhodí i všechny přístroje. Lev umírá a Acapulco má zrušený odvoz ze střechy. Waikiki ví, že to udělala Nice, a míní ji zabít. Ta již provedla svou práci, a když na ní Waikiki míří, není jí do smíchu. Jenže se tu vynoří Acapulco a ihned to do Waikikiho napálí.

Jean prchá a Everest zůstává, aby zadržel co nejdéle gangstery, co se sem dobývají i se synem Vlka. Prostě a krátce, vypuklo zde peklo na Zemi. Vlastně v hotelu.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Hotel Artemis



Hotel Artemis je přísně tajné high-tech zdravotnické zařízení, určené výhradně pro bohatou klientelu podsvětí. Manažerka Jean Thomas (Jodie Foster) vládne „hotelu“ tvrdou rukou. Jejími klienty jsou vrazi, gangsteři a zločinci nejtěžšího kalibru. Exkluzivní služby pro pacienty zahrnují třeba nová játra vytvořená 3D tiskárnou. Samozřejmě za neméně exkluzivní cenu.

Po urgentní hospitalizaci legendárního zločineckého bosse Oriana Franklina se z dříve bezpečného místa pro zločince stává to nejnebezpečnější.

Bioscop CZ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Letadla (Planes)

Letadla
Planes

Naposled navštívené:
Letadla (Planes)

Letadla
Planes