reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hot Wheels Acceleracers: Rychlost ticha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2013
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2007
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
fefe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
issoumaila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2007
metallic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42385minih42385Panoptikum Města pražského (1987) [TV seriál] 
n
minih39307minih39307Cesta za Ježíškem (2004) 
In Search of Santa n
minih9740minih9740Johnny zapíná rádio (1995) 
Destiny Turns on the Radio n
minih13066minih13066Můj život (1993) 
My Life n
minih58216minih58216Chůva v akci (2010) 
The Spy Next Door n
minih5125minih5125Cirkus bude! (1954) 
Cirkus bude! n
minih17276minih17276Přepadení ve vzduchu (1992) 
Passenger 57 n
minih14437minih14437Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988) 
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master n
minih10031minih10031Katastrofy (1999) [TV film] 
The Time Shifters n
minih9714minih9714Jo (1971) 
Jo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61 % (10)
7   - ignac1
7   - PORTER
6   - catamount
8   - satyr
4   - R.RICKIE
6   - Strength
6   - sluníčko1
6   - fefe
4   - issoumaila
7   - metallic

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

66 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Žijeme s vírou

03:35 - 04:35

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:30 - 04:05

6 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:35 - 06:25

1 minut již uběhlo
169 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578448
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.11/0.078