reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hot Wheels Acceleracers: Rychlost ticha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2013
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2007
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
fefe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
issoumaila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2007
metallic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19875minih19875Sůl nad zlato (1982) 
Sol' nad zlato n
minih32099minih32099Hudba z Marsu (1952) 
n
minih48517minih48517Gran Torino (2008) 
Gran Torino n
minih6998minih6998Dům z karet (1993) 
House of Cards n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih56810minih56810Megamysl (2010) 
Megamind n
minih43130minih43130Brazilský masakr (2006) 
Turistas / Turistas go home n
minih38417minih38417Dlouhá cesta (2002) 
A Walk to remember n
minih39191minih39191Šimek & Grossmann / Návštěvní dny, Hop dva tři (2004) 
n
minih14926minih14926Old Firehand (1966) 
Winnetou und sein Freund Old Firehand n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61 %
7   - ignac1
7   - PORTER
6   - catamount
4   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - Strength
6   - sluníčko1
6   - fefe
4   - issoumaila
7   - metallic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.175/0.154