reklama
 
ohodnotit

Hosté Večeře Páně

Nattvardsgästerna

Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
81 minut
„Ach Bože! Proč jsi mě opustil?“

Celkové hodnocení filmu Hosté Večeře Páně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.11.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2013
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2009
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.11.2015
hribisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.12.2007
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2009
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009
Martinac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43949minih43949Konec sázek (1997) 
Rien ne va plus n
minih10689minih10689Král komedie (1982) 
The King of Comedy n
minih41417minih41417Magma (2006) [TV film] 
Magma: Volcanic Disaster n
minih71335minih71335Bolest bez příčiny (2009) 
Phantomschmerz n
minih59151minih59151Otcovy hříchy (2002) [TV film] 
Sins of the Father n
minih38774minih38774Jeho fotr, to je lotr! (2004) 
Meet the Fockers n
minih42057minih42057Ruth to vidí jinak (2004) [TV film] 
Ruth to vidí jinak n
minih102961minih102961Děti bez hranic (2010) 
No Limit Kids: Much Ado About Middle School n
minih138754minih138754Brána temnoty (2015) 
Pay the Ghost n
minih32677minih32677Bermudský trojúhelník (2001) 
The Triangle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.8 %
8   - curil
9   - pataamat
8   - Faye
8   - Akana
9   - melakara
7   - Zimmy871
9   - Darkman7
10 - troufalka
9   - hribisko
8   - JNvT
9   - dansida
9   - Martinac

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:05 - 04:30

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

04:00 - 04:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Helena (2012) [TV seriál]

03:40 - 04:20

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:35 - 06:25

33 minut již uběhlo
137 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.502