reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Horečka pařížských ulic

Le Défi

Další název:
Výzva
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Horečka pařížských ulic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2013
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2009
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48428minih48428X-Men Origins: Wolverine (2009) 
X-Men Origins: Wolverine n
minih54762minih54762Švýcarský Robinson (1960) 
Swiss Family Robinson n
minih14377minih14377Noc oživlých mrtvol (1968) 
Night Of The Living Dead n
minih31858minih31858Oči z ložnice (1993) [TV film] 
A Kiss to Die For n
minih31914minih31914Zlá krev (1986) 
Mauvais sang n
minih58590minih58590Dál než se zdálo (2010) 
Going the Distance n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih55782minih55782Člověk neandrtálský (1977) 
Člověk neandrtálský n
minih28712minih28712Lara Croft - Tomb Raider (2001) 
Lara Croft - Tomb Raider n
minih37032minih37032Díra (2001) 
The Hole n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
3   - curil
5   - satyr
5   - Jarda1744
1   - iris
7   - rika-ml
5   - JUMANJI197

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:20

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141364
Osobností: 605606
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130186

Poslední komentáře

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.512/0.492