reklama
 
ohodnotit

Honba za modrým diamantem [TV film]

Der blaue Diamant

Další název:
Hunt for the Blue Diamond
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Honba za modrým diamantem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2006
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
Rosomak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.12.2005
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
pavelsamsung
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
leona73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40082minih40082Moje velká indická svatba (2004) 
Bride and Prejudice n
minih61551minih61551Dva gladiátoři (1964) 
I due gladiatori n
minih23568minih23568Zamilovaná (1992) [TV film] 
n
minih58555minih58555Camaleones (2009) [TV seriál] 
Camaleones n
minih33921minih33921Bez alibi (2000) 
No Alibi n
minih5398minih5398Čarodějky z Eastwicku (1987) 
The Witches of Eastwick n
minih53634minih53634Bye, bye, Barbara (1968) 
Bye, bye, Barbara n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih28764minih28764Pollock (2000) 
Pollock n
minih40995minih40995Hastrmanská povídačka (1978) [TV inscenace] 
Hastrmanská povídačka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
7   - ignac1
8   - satyr
7   - Strength
6   - sluníčko
5   - Ondra44
3   - Rosomak
6   - miki277
6   - pavelsamsu
8   - leona73

TV Program

ČT1 - Žiješ jenom 2x

02:35 - 03:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Komenský by zaplakal

02:50 - 03:15

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

02:55 - 03:40

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:05 - 03:50

53 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.268/0.234