reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hokejová máma

Chicks with Sticks

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Hokejová máma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.9.2010
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.1.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2011
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2008
JosefS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13262minih13262My Fair Lady (1964) 
My Fair Lady n
minih43830minih43830Tygr z Ešnapuru (1938) 
Der Tiger von Eschnapur n
minih14827minih14827Oheň s ohněm (1986) 
Fire with Fire n
minih46186minih46186Sen noci svatojánské (2005) 
El Sueňo de una noche de San Juan n
minih50515minih50515Max (2002) 
Max n
minih58351minih58351Přesný zásah (2008) 
The Longshots n
minih60478minih60478Mikuláš a Alexandra (1971) 
Nicholas and Alexandra n
minih57243minih57243Vše, co Lola chce (2007) 
Whatever Lola Wants n
minih31964minih31964Lásce na stopě (2001) 
Serendipity n
minih13040minih13040Můj nepřítel (1985) 
Enemy Mine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 %
4   - curil
7   - jorgemar
5   - AGAMEMNON
8   - satyr
9   - rimeon
7   - Kycky
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - vampyer
10 - Gremmie
5   - Area
8   - JosefS
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.696/0.674