ohodnotit

Hodina života

Další název:
The Hour of Life
Žánr:
Rok:
1981
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1981
„Příběh lásky, soucitu a lhostejnosti.“

Celkové hodnocení filmu Hodina života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.1.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2015
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.1.2014
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih150641minih150641Živý náklad (2016) 
Live Cargo n
minih13597minih13597Náš muž Flint (1966) 
Our Man Flint n
minih148784minih148784Posedlá láskou (2015) 
Lethal Seduction n
minih49851minih49851Podezřelé okolnosti (1977) [TV inscenace] 
Podezřelé okolnosti n
minih61494minih61494Zastřelit a být zastřelen (2002) 
Shoot or Be Shot n
minih5079minih5079Cesta zhýčkaného dítěte (1988) 
Itinéraire d'un enfant gäté n
minih53950minih53950Smysluplná vražda (1985) [TV film] 
Murder with Mirrors n
minih121181minih121181Lea a Darija (2011) [DVD kinodistribuce] 
Lea i Darija n
minih140535minih140535Taxi 121 (2016) 
Taxi 121 n
minih20411minih20411Tajemná schůzka (1991) 
Mystery Date n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
1   - curil
6   - Pitryx
7   - hvezdyn
6   - Kycky
10 - dederon
6   - rosta12
5   - Pauleto
3   - Xell
10 - Hruštička
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154187
Osobností: 639283
Fotografií: 586795
Plakátů: 278446
Obsahů a biografií: 141240

Poslední komentáře

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Caesar-opici kral a Mojzis v jednej osobe :) ...

Válka o planetu opic
Zaverecny diel opicej trilogie   neprinasa revoluciu.Svoju   uroven si vsak drzi a ako plus   nastavuje moralne zrkadlo   ludskej spolocnosti   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.361/0.327