reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hodina života

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1981

Celkové hodnocení filmu Hodina života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2015
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.1.2014
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15764minih15764Pevnost Apačů v Bronxu (1981) 
Fort Apache, the Bronx n
minih48684minih48684Krvavý úsvit (2006) 
September dawn n
minih51458minih51458Zpověď jen pro sebe (1978) 
Confidences pour confidences n
minih45555minih45555Prodám šéfa zn. spěchá (2007) 
Fast Track n
minih51504minih51504Německo na podzim (1978) 
Deutschland im Herbst n
minih66215minih66215Mimo zákon (2010) 
Hors-la-loi n
minih26581minih26581Smím prosit? (1995) 
Shall We Dansu? n
minih39658minih39658Bokovka (2004) 
Sideways n
minih12739minih12739Modré límečky (1978) 
n
minih143203minih143203Prodavač (2016) 
Vendeur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
1   - curil
7   - hvezdyn
6   - Kycky
10 - dederon
6   - rosta12
5   - Pauleto
3   - Xell
10 - Hruštička
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526762
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.6/0.578