reklama
 
ohodnotit

Hodina života

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1981

Celkové hodnocení filmu Hodina života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2015
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.1.2014
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50929minih50929Zločin z nenávisti (2005) 
Hate crime n
minih36595minih36595Elektra a její pravda (1974) 
Szerelmem, Elektra n
minih4485minih4485Borsalino a spol. (1974) 
Borsalino & Co. n
minih122862minih122862Björk: Biophilia Live (2014) [DCP] 
Björk: Biophilia Live n
minih47567minih47567Baby Máma (2008) 
Baby Mama n
minih81096minih81096Ztracený čas (2011) 
Die verlorene Zeit n
minih2789minih2789Alfréd Veliký (1969) 
Alfred the Great n
minih126149minih126149Dokonalý svědek s.r.o. (2015) 
The Wedding Ringer n
minih141022minih141022Hodný, zlý a mrtvý (2015) 
4Got10 n
minih50265minih50265Knight Rider - Legenda se vrací (2008) [TV seriál] 
Knight Rider n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
1   - curil
7   - hvezdyn
6   - Kycky
10 - dederon
6   - rosta12
5   - Pauleto
3   - Xell
10 - Hruštička

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

18:55 - 19:20

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.605/0.566