reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hlásím svou smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2008
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.7.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78803minih78803Život je krásný (2008) 
A Beautiful Life n
minih45632minih45632Dcery zla (1971) 
Twins of Evil n
minih3797minih3797Bermudský trojúhelník (1996) [TV film] 
Bermuda Triangle n
minih11668minih11668Ludvík Bavorský (1972) 
Ludwig n
minih63469minih63469Tank T-34 (2001) [DVD] 
Battle Stations: T-34 Russia´s Victory n
minih47488minih47488Astro Boy (2009) 
Astro Boy n
minih128200minih128200Deadly Virtues: Love.Honour.Obey. (2014) 
Deadly Virtues: Love.Honour.Obey. n
minih72522minih72522Neviditelní jezdci (1982) [TV film] 
The Shadow Riders n
minih53520minih53520Lesní panna (1973) [TV inscenace] 
Lesní panna n
minih6364minih6364Dívčí válka (1991) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
6   - curil
7   - Erkul
6   - Bara.40
6   - Faye
8   - Blanche21
6   - frenky
6   - Myšák

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:40

6 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Sousedé

19:05 - 19:30

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Hledá se Nemo (2003)

17:20 - 19:30

106 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148414
Osobností: 627747
Fotografií: 565983
Plakátů: 268397
Obsahů a biografií: 136233

Poslední komentáře

Pátý element (1997)

Barevná paráda..

Pátý element
Miluju ten film.... supr   zelený! Takhle nějak by   mohla vypadat zeměkoule   budoucnosti... i s tím vším   ok okolo..

Autor: DzordzoKelias | Hodnocení: 10 / 10

Odznak cti (2015)

Odznak cti
Prvních patnáct dvacet minut   jsem vnímal jako začátek   slušného thrilleru. Brzy ale   přišlo zklamání, protože   příběh zabředl do nudného   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Malabimba (1979)

Malabimba
V záplavě podobných filmů   vyprodukovaných italskými   studii v sedmdesátých a   osmdesátých letech je   Malabimba příjemným   osvěžením. Je více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Vítejte v Rosewood (1997)

Vítejte v Rosewood
Singletone ty vokurko, co   tohle je zas za srajdu. Nechce   se mi to ani komentovat,   zkrátka dlouhá dráma,   která ve skutečnosti byla   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zabít Gunthera (2017)

Zabít Gunthera
Tohle je hlavně parodie a tak   musíte brát celý film. Já   sem se náramně bavil, Arnold   si ze sebe dělá legraci   ostatně jako všichni herci v více >

Autor: saridan | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.456/0.406