ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hlásím svou smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2007
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2008
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.7.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31526minih31526Umrlčí tanec (1964) 
Danza macabra n
minih41448minih41448Hádej kdo? (2005) 
Guess Who n
minih47506minih47506G.I.Joe (2009) 
G.I.Joe: The Rise of Cobra n
minih134683minih134683Dům s tichým barem (2000) 
Two family house n
minih44362minih44362Fantom operety (1970) [TV minisérie] 
Fantom operety n
minih43372minih43372Inland Empire (2006) 
Inland Empire n
minih156337minih156337Sto divů světa (2014) [TV seriál] 
100 Wonders of the World n
minih32497minih32497Bruce Lee: Cesta bojovníka (2000) 
Bruce Lee: A Warrior's Journey n
minih11719minih11719Má je pomsta (1995) 
n
minih81599minih81599Studentka ro(c)ku (2010) 
Rock It! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
6   - curil
7   - Erkul
6   - Bara.40
6   - Faye
8   - Blanche21
6   - frenky
6   - Myšák

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

29 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154562
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279929
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Nejhustější youtuber je v   Rubavě!? Další odpad   české stanice Prima. Jeden   seriál a celkem i povedený   už běží na Nově, ale tady   se více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.43/1.381