reklama
 
ohodnotit

Historie hříchu

Dzieje Grzechu

Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Historie hříchu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2017
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2015
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17511minih17511Přítelkyně pana ministra (1940) 
Přítelkyně pana ministra n
minih17911minih17911Rocky 3 (1982) 
Rocky III n
minih28530minih28530Přítelkyně z domu smutku (1992) [TV minisérie] 
n
minih9687minih9687Dobrodružství v temné džungli (1954) 
I Misteri della giungla nera n
minih5715minih5715Čtyři vraždy stačí, drahoušku! (1970) 
Čtyři vraždy stačí, drahoušku! n
minih51754minih51754Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů (2008) [TV film] 
Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit n
minih76466minih76466Neděle u Tiffanyho (2010) [TV film] 
Sundays at Tiffany's n
minih4696minih4696Brzy bude konec světa (1969) 
Biće skoro propast sveta n
minih27823minih27823Dillinger (1973) 
Dillinger n
minih27110minih27110Tři životy a jen jedna smrt (1995) 
Trois vies et une seule mort n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
9   - curil
7   - hvezdyn
9   - martin.stu
8   - petrusmev
7   - Faye
6   - ponorka.ba
8   - Kycky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266891
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.308/0.275