reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hezká holka jako já

Une belle fille comme moi

Další název:
A Gorgeous Bird Like Me; Such a Gorgeous Kid Like Me / Krásné děvče, jako jsem já
Země:
Rok:
1972
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Hezká holka jako já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2009
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50518minih50518Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka (2005) 
J'ai vu tuer Ben Barka n
minih54900minih54900Pavel Korčagin (1956) 
Pavel Korčagin n
minih58796minih58796Velký strach (1976) 
...e tanta paura n
minih94839minih94839Jedlíci aneb Sto kilo lásky (2013) 
Jedlíci aneb Sto kilo lásky n
minih32882minih32882Neporazitelný (2002) 
Undisputed n
minih43649minih43649Tři sezóny v pekle (2008) 
Tři sezóny v pekle n
minih33989minih33989Táta na plný úvazek (2004) 
Jersey Girl n
minih63207minih63207Odtržené děti (2006) [TV film] 
I figli strappati n
minih33372minih33372Underworld (2003) 
Underworld n
minih23908minih23908Zlatý věk grotesky (1957) 
The Golden Age of Comedy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 %
8   - cicis
9   - curil
7   - clara.bow
9   - kubik-duli
9   - MysteryIll
10 - Johnny1
7   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:45 - 11:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Na plovárně s Ivanem Trojanem ...

10:50 - 11:15

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Odkaz lásky (2005) [TV film]

10:15 - 12:05

57 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141393
Osobností: 605735
Fotografií: 526158
Plakátů: 253726
Obsahů a biografií: 130192

Poslední komentáře

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Svět pod hlavou
Mysteriozní krimi se zde moc   netočí a jak se nám to v   naší kotlině vyvedlo? Můj   problém je, že já   nadpřirozeno pokud se míchá   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Transformace (2014) [TV epizoda]

Transformace
Druhý díl stejně slušný   jako první, některý scénky   a seky suprový. Chudák   vozíčkář, hlavně ke konci   to nemělo chybu, budu   sledovat i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Kytara (2013) [TV epizoda]

Kytara
Když seriál běžel poprvé,   tak jsem se nedíval a teď to   napravuji a hned první díl   velmi slušný, bavil jsem se   dobře. Václav Neužil jako více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Jeden z těch filmů, které   byste označili za   průměrné, ale přesto byste   si na něj vzpomněli i v 75 s   pokročilým Alzheimerem.   Další z více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Nevěřte mužům (2005)

Nevěřte mužům
Slibovala jsem si od toho   víc, ale bylo to nudné   hledání a tápání po   pravé lásce a navíc s   kýčovítým   koncem.Naštěstí Julianne   Moore a David Duchovny to v   mých očích zachránili.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.352/1.327