Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Hercules [2k digital]

Hercules: The Thracian Wars

Další název:
Herkules
Rok:
2014
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
24.7.2014
„Narodil se, aby se stal hrdinou.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hercules
Herkules (Dwayne Johnson) se po splnění bájných dvanácti úkolů živí s partou přátel jako žoldák. Jako reklama jim slouží legendy dobře prodané a vylíčené jeho synovcem Iolaem. Poté co pomůže thráckému králi zbavit jeho zemi zlotřilých nájezdníků mu dojde že všechno bylo možná jinak.


Autor: Duri86

Popis / Obsah / Info k filmu Hercules
Hercules a jeho pět věrných společníků putují po starověkém Řecku a výměnou za zlato poskytují ochranu každému, kdo ji potřebuje. Když o jejich služby požádá samotný trácký král a jeho krásná dcera, jejichž zemi neustále ohrožují tyranští bojovníci, Hercules pochopí, že svému osudu nemůže utéct. Musí znovu posbírat všechny síly, čest i odvahu a opět se stát tím bájným hrdinou, kterým kdysi býval.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 01.05.2015 HBO


Popis / Obsah / Info k filmu Hercules
Akční snímek režiséra Bretta Ratnera Hercules je po filmu Herkules: Zrození legendy (2013, The Legend of Hercules; r. Renny Harlin) letos již druhým titulem v našich kinech o legendárním hrdinovi, známém rovněž pod jménem Hérakles či počeštěným Herkules. – Píše se rok 358 před naším letopočtem a Hercules, který splnil dvanáct úkolů pro krále Eurysthea, s trojicí bojovníků, Amphiarauem, Tydeem, Autolycem a s lučištnicí Atalantou putují Řeckem jako námezdní žoldnéři. Výřečný Herculův synovec Ioláus se přitom stará o šíření legend o strýcových skutcích. Hercules na prosbu thrácké princezny Ergenie pomůže jejímu otci, králi Cotysovi, v boji proti nepřátelům v čele s Rheem. S přáteli vycvičí vojsko a zvítězí. Jenže vyjde najevo, že kvůli lsti posloužil skutečnému uchvatiteli. Se spolubojovníky křivdu napraví, ale málem přitom zahynou. Zrádný Cotys je rozdrcen Héřinou sochou. Hercules, který kdysi v záchvatu zuřivosti zabil svou ženu a děti (což si nepamatuje; ve filmu za jejich smrt odpovídá Eurystheus), se usmíří sám se sebou. – Snímek, nabitý bojovými scénami a občasnými humornými momenty, zlidšťuje polobožského hrdinu, pronásledovaného běsy. Je věnován autoru komiksové předlohy Steveu Mooreovi (1949–2014). -kat-, Filmový přehled 2014


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

14 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

17:00 - 17:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

229 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

29 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Reklama