reklama
 
ohodnotit

Havana

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
138 minut
„Hráč, který nikomu nevěří. Žena, která riskuje vše. A vášeň, která je svede dohromady v nejnebezpečnějším městě na světě.“

Celkové hodnocení filmu Havana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2008
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2013
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2009
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2006
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2008
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2007
vjedla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2004
machrus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
monikom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2014
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
Zuzalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40324minih40324Zpět k pramenům (2005) [TV seriál] 
Zpět k pramenům n
minih24368minih24368Žhavé místo (1990) 
The Hot Spot n
minih10366minih10366Kočičí princ (1978) 
Kočičí princ n
minih19844minih19844Studentská těla (1981) 
Student Bodies n
minih26622minih26622Boxer a smrť (1962) 
Boxer a smrť n
minih4251minih4251Bláznivá komedie (1990) 
Le Comiche n
minih97252minih97252Hobit: Bitva pěti armád (2014) [2k digital] 
The Hobbit: The Battle of the Five Armies n
minih63054minih63054Pletky paní Operetky (1983) [TV pořad] 
Pletky paní Operetky n
minih7954minih7954Francisco Goya - Kronika lásky a osamění (1971) 
Cronica de un amor y soledad de Goya n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
8   - cicis
8   - Erkul
6   - pataamat
7   - Lienocka22
8   - R.RICKIE
6   - Milicent
8   - zepo
8   - sakro
9   - dederon
7   - rockwoman
6   - rosta12
7   - Myshitchka
7   - Geralt07
7   - yoogurt
7   - blue.moon
8   - vjedla
6   - machrus
9   - monikom
6   - Lenickaaa

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149665
Osobností: 631651
Fotografií: 571602
Plakátů: 271295
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Smrtelné historky (2016)

Smrtelné historky
Zde to s hodnocením je   ošidné, zajímavý   animovaný / povídkový film,   má tři příběhy a jeden   malej rozdělenej do tří   episodek. Te malej více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zlatí úhoři (1979)

Poetický film

Zlatí úhoři
Dá se říct, že je to film   který je svým vyzněním až   poetický, přestože se   odehrává v nejtěžší   době naší vlasti v období   německé více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.3/0.258