Zari
ohodnotit

Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald

Další název:
Laß uns knuspern, Mäuschen; The Naked Wytche; The Erotic Adventures of Hansel and Gretel
Žánr:
Země:
Rok:
1970
Délka:
82 minut, 2250 metrů

Obsah filmu Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald

 
Na motivy pohádky bratří Grimmů natočil režisér Franz Josef Gottlieb eroticky laděnou komedii. Hänsel a Gretel si po několika týdenní známosti vyjedou na dovolenou. Mladík se snaží v přírodě partnerku dovést k milování, které Gretel odmítá. Překvapí je dáma na koni a pozve je na svůj hrad. Zde chce svést Hanse, zatímco její sloužící usilují zase o čest dívky. Získá srdce zmateného Hanse čarodějnice nebo Gretel?

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2021
Jeníček a Mařenka ztraceni v lese
Na motivy bratří Grimmů režisér Franz Josef   Gottlieb natočil nepříliš povedenou komedii.   Čarodějnice je hradní dáma, bratr a sestra   jsou jen kousek od incestu, ale zde jsou   prezentováni jako partnerská dvojice v začátku   vztahu. Nechybí obvyklé atributy erotických   filmů jako vzrušení hřebci ve stáji, vilní   sluhové, sluha voyeur, dominantní panička.   narcistní mladík a další. Co nejvíce   postrádám a k erotickým komediím   neodmyslitelně patří, je humor. Stačila by   obvyklá špetička toporného německého vtipu,   jaký vidíme v pozdějších   "bavoráckých" příbězích.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Foto: Hansjürgen Pohland FilmproduktionFoto: Hansjürgen Pohland FilmproduktionFoto: Hansjürgen Pohland FilmproduktionFoto: Hansjürgen Pohland Filmproduktion
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pavel Klemens

Klemens Pavel

Naposled navštívené:
Pavel Klemens

Klemens Pavel