ohodnotit

Hannibal

Annibale

Další název:
Anibal
Země:
Rok:
1960
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Hannibal

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2018
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2008
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2018
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.9.2008
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62348minih62348Dvanáct měsíčků (2012) [TV film] 
Dvanáct měsíčků n
minih56947minih56947Přenašeči (2009) 
Carriers n
minih97020minih97020Útok na Bílý dům (2013) 
White House Down n
minih6164minih6164Dětská hra 3 (1991) 
Child's Play 3 n
minih31785minih31785Přání smrti 3 (1985) 
Death Wish 3 n
minih141283minih141283The Boy (2016) 
The Boy n
minih53796minih53796Kruté oči hor 2 (1985) 
The Hills Have Eyes Part II n
minih82283minih82283V tátově stínu (2012) 
Being Flynn n
minih47022minih47022Královna Viktorie (1954) 
Mädchenjahre einer Königin n
minih32685minih32685Božský Bruce (2003) 
Bruce Almighty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 % (7)
8   - martin.stu
8   - AGAMEMNON
7   - jan
10 - michaela11
3   - Alfpaseka
6   - jura1973
4   - CESTA11573
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165576
Osobností: 660261
Fotografií: 640032
Plakátů: 308367
Obsahů a biografií: 151889

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.084/0.072