Zari
ohodnotit

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

Hamilton 2: Men inte om det gäller din dotter

Další název:
Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru; Hamilton: Keď ide o vašu dcéru; Hamilton - In persönlicher Mission
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2014
Agent Carl Hamilton je zpět a   opět s tváří Mikaela   Persbrandta. Téma   samozřejmě současné, opět   na základě knihy, se kterou   má společného skutečně   málo a jak by se jednoduše   dalo říci, tématicky   příběh připomíná   typickou Seagalovku.   Muslimští teroristé unesli   jeho sedmiletou kmotřenku a   to prostě neměli dělat.   Stejně jako v předchozím   filmu je v pozadí silná   politika a tak o patřičnou   dramatizaci ani tentokrát   není nouze. Realistické   cítění současné doby, jak   teroristických aktivit, tak   zapojení západních   zpravodajských služeb,   skutečně předčí   očekávání. To je tak,   když rozhodujícím faktorem   jsou peníze. Ano, narážka   je na ropu ze středního   východu. Tento druhý snímek   byl natáčen souběžně s   předchozím, 'Hamilton: V   zájmu státu', a kupodivu   vyznívá dokonce i o něco   lépe. Z příběhu   odehrávající se na   různých místech, skutečně   ční současná realita   obecného jednání ze všech   směrů. Akčních scén opět   není moc, ale když už se   objeví, stojí za to. Je to   snímek, který se bere   vážně a není odlehčován   humorem. A v tom je asi ten   nejzásadnější rozdíl mezi   obdobnými filmovými sériemi   s agenty, jako je James Bond   či Jason Bourne. O úplný   zázrak v rámci žánru   akčního thrilleru se   samozřejmě nejedná, avšak   svojí náturou a dravostí si   pozornost zaslouží. Opravdu   je ještě někdo, kdo nezná   agenta Carla Hamiltona?   Potenciál má.
Petantino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2013
Carl Hamilton se vrátil a   ukázal islámským   teroristům, že unášet jeho   kmotřenku se nevyplácí ani   ropným magnátům s podporou   amerických tajných služeb.   Hamilton je totiž opět   nekompromisní, aktuální,   provokativní a stále stejně   neprůstřelný. Naštěstí   má opět po svém boku   krásnou Mounu, s níž se ty   soukromé střílecí   melouchy, bez podpory   švédské tajné služby,   plní přece jen o něco   příjemněji. Tedy já si to   rozhodně užil.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2016
Pokračování agenta   Hamiltona nijak nezklamalo,o   trochu slabší než první   díl i přesto to byla dobrá   akční podívaná,tentokrát   zachraňuje Hamilton svoji   unesenou kmotřenku,nechybí   jak akce tak kontaktní   souboje,mimo hlavního   představitele ostatní   herecké výkony slabota.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:10 - 01:50

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

67 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

32 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

57 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Z rodinného alba

Z rodinného alba

Dick Tracy

Dick Tracy
Dick Tracy

Naposled navštívené:
Z rodinného alba

Z rodinného alba

Dick Tracy

Dick Tracy
Dick Tracy